Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manželstvo Harryho a Meghan to neustojí! Čakajú princa trpké kopačky?!
Zdielať na

Manželstvo Harryho a Meghan to neustojí! Čakajú princa trpké kopačky?!

Archívna reportáž

Azda niet kontroverznejšieho manželského páru, ako sú Meghan a Harry. Na jednej strane majú mnoho priaznivcov, predovšetkým v ich novej domovine, v USA, na druhej strane je kopa ľudí, ktorí by boli najradšej, aby sa nikdy nedali dokopy. Princ Harry (37), ktorý patril kedysi k tým najobľúbenejším členom kráľovskej rodiny vďaka jeho veselej nezávislej povahe, si ale ženbou s americkou herečkou veľmi pohoršil.

Keď sa vlani v januári rozhodol manželský pár Sussexovcov opustiť kráľovský dvor a Britániu, ostali Harryho rodina aj verejnosť priam šokovaní. Bola to veľká udalosť, o ktorej sa veľa hovorilo aj písalo. Dovtedy totiž nič nenasvedčovalo tomu, že im niečo chýba a necítia sa na kráľovskom dvore šťastní. Za peniaze daňových poplatníkov zrekonštruovali svoje sídlo Frogmore Cottage vo Windsore, ktoré im venovala kráľovná ako svadobný dar. Narodil sa im synček Archie Harrison a spoločne všetci reprezentovali kráľovskú rodinu vo funkcii ako jej seniori na rôznych spoločenských udalostiach. V rozhovore s Oprah ale tvrdili, že v skutočnosti neboli šťastní, Meghan vraj uvažovala dokonca o samovražde.

V USA, kde sa usadili v Kalifornii, sa ale cítia vynikajúco a začali sa veľmi spoločensky angažovať. Založili si  spoločnosť Archewell spojenú s charitou a získali niekoľko veľmi lukratívnych zmlúv. Najmä Meghan má potrebu neustále sa zviditeľňovať aj kvôli svojej politickej kariére, kde má údajne ambície siahať až na post prezidentky USA. Princ Harry akoby hral v ich vzťahu druhé husle, ako sa to javí aj z titulky magazínu Time, ktorý ich zaradil medzi 100 najvplyvnejších osobnosti sveta, na snímke je v popredí Meghan.

Kráľovská rodina si zjavne nemôže byť istá, z ktorej strany skôr priletí rana, čo sa týka vojvodov zo Sussexu:

​Dobré slovo pre ňu však nemá ani rodina. Nevlastný brat Meghan, Thomas Markle (55) sa aktuálne vyjadril, že je veľmi chladnokrvná a vypočítavá, píše portál DailyMail. Aj on zažil na vlastnej koži, ako ho dlhé roky ignorovala a ani nepozvala na svadbu, hoci kedysi si vraj boli blízki. Zanevrel na ňu a v austrálskej reality show jej to poriadne natrel. "Ich manželstvo je odsúdené na zánik," tvrdí Tom, ktorý pozná prvého manžela Meghan, amerického filmového producenta Trevora Engelsona. Dala sa s ním dokopy v roku 2004 a zobrali sa v roku 2011. Po dvoch rokoch ho opustila a manželstvo skončilo rozvodom. "Ten chlapík, ktorý bol jej prvý manžel - jednoducho ho zvalcovala a odkopla," zhodnotil Tom. Harrymu vraj hrozí rovnaký osud. Vie vraj, čoho je schopná a aké ťažké je s ňou vychádzať.

​V prípade princa Harryho ale vyhrala Meghan doslova jackpot, manželstvo s členom najmocnejšej monarchie sveta znamená mnoho výhod, je preto skôr pravdepodobné, že tento zväzok by ukončiť nechcela. Britský moderátor Jeremy Clarkson či expert na celebrity AJ Benzado si ale myslia, že sa Harry jedného dňa ešte vráti na kráľovský dvor k rodine, aj keď si s ňou nateraz pokazil vzťahy. "Príbeh Harryho a Meghan je príbehom veľkej lásky a ja im obom želám veľa šťastia. Obávam sa však, že to nebude mať šťastný koniec," vyjadril sa Clarkson. Ktovie, kto sa byť ukáže pre Harryho dôležitejší - kráľovská rodina, či manželka a matka jeho dvoch detí. Ona sa ho bude iste držať, jeho meno má predsa vo svete cveng a váhu.

Súvisiace články

Najčítanejšie