Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Plekanec a Šafářová sa sťahujú! Je za tým smutný dôvod
Zdielať na

Plekanec a Šafářová sa sťahujú! Je za tým smutný dôvod

Archívna reportáž

Hoci si Tomáš Plekanec(39) zarobil ťažké milióny vďaka svojmu hokejovému talentu, schopnostiam a drine, zostal skromným mužom z Kladna, ktorý doteraz nerád rozhadzuje peniaze. Ale jeho nedávna mega investícia do domu v pražskej štvrti Třebonice za takmer 26 miliónov korún, čo je v prepočte niečo vyše milión eur, mala vážny dôvod.

"Moja mamička ochorela a chceli by sme jej byť s celou rodinou nablízku. Viem, že jej naša prítomnosť veľmi pomôže," zveril sa svojim sledovateľom na Instagrame. Práve mamina prísna výchova, počas ktorej ho viedla aj k šetrnosti, bola dôležitá v rámci jeho hokejového rastu. Ako žiaka ho brávala na tréningy, pripravovala mu jedlo a motivovala ho k lepším výkonom. Na vlastné oči videla, akým drilom musel jej syn prejsť, aby sa stal jedným z najlepších hokejistov sveta. ​A zjavne Tomáš dobre vie, komu za všetko vďačí, pre mamu neváha spraviť čokoľvek.

Lucie a Tomáš spolu dokonalo ladia:

Aj keď sa cena novej nehnuteľnosti Plekancovcov môže zdať vysoká, je v nej zahrnutý aj pozemok s rozlohou 690 metrov štvorcových a garáž pre dve autá, píše Ahaonline. K domu patrí aj veľká terasa zastrešená pergolou a vo vnútri nechýba ani krytý bazén a tri kúpeľne. Do veľkého domu sa pohodlne vojde celá rodina manželov Plekancovcov s ich dvomi vlastnými deťmi, aj s dvomi synmi Tomáša z manželstva s Luciou Vondráčkovou (42). Matyáša (10) a Adama (6) má v rámci striedavej starostlivosti dva týždne z mesiaca v opatere aj s Luciou Šafářovou (35). Manželskému páru  pritom k ich spoločnej dcérke Leontýnke (2,5) pribudol nedávno synček Oliver. 

Tomáš Plekanec pre svoju lásku Luciu nechal naspievať aj vtipnú zamilovanú pieseň, ktorú jej venoval ku svadbe: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

​Bývalá profesionálná tenistka sa venuje všetkým deťom naplno, pričom citlivo vníma vzájomné vzťahy nevlastných súrodencov. "Mám strašnú radosť, že spoločne majú pekný vzťah. Fungujeme ako rodina. To je pre mňa najviac. Tomáš je úžasný otec, často ma udivuje, ako toho veľa dokáže s deťmi, je vidieť, že má skúsenosti," pochvaľuje si Šafaŕová manžela. "Sme šťastní, máme šťastnú rodinu. Strašne by som si priala, aby to nikdy neskončilo," zdôrazňuje emotívne a iste by bola rada, keby sa polepšilo zdravie aj jej svokre. Dobre vie, ako na nej Plekymu záleží. A blízkosť štyroch vnúčat hokejistovu mamu iste poteší najviac. 

Tomáš má so svojou mamou Květou veľmi blízky a pekný vzťah: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Pani Květa Plekancová (66) má k druhej manželke Tomáša zjavne väčšie sympatie ako tej prvej. Počas rozvodu stála jednoznačne na strane syna. Vondráčkovej vyčítala, že sa odmietla obetovať pre kariéru jej syna a aj ich synov dala už od dvoch rokov do súkromnej škôlky v Montreale, kde žili. Podľa jej slov je Pleky dobrák a doprial jej. "Nestrádala ani Lucka, ani chlapci. Keby bol škrob, tak by Lucie nemohla lietať na dovolenku na Kubu aj dvakrát za mesiac. Aj raz na Vianoce, keď si bez detí po Štedrom dni odletela na štrnásť dní do Los Angeles. Priletela som kvôli tomu do Kanady, aby som pomohla s dozeraním," posťažovala sa vtedy pani Květa, ktorá kvôli synovi a vnukom bola v Kanade často a k neveste si vybudovala zrejme istú averziu. Nová synova sampatická partnerka mala potom v jej očiach výhodu - tobôž, keď už ukončila aktívnu kariéru a môže z nej byť žienka domáca, čo je zrejme ideálna predstava pani Plekancovej o neveste. Teraz bude mať Šafařová možnosť sa s ňou ešte viac sa s ňou zblížiť. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie