Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Desivý stav Jágrovej frajerky! Nejedla, nespala, psychicky na dne!
Zdielať na

Desivý stav Jágrovej frajerky! Nejedla, nespala, psychicky na dne!

Archívna reportáž

Legendárny hokejista Jaromír Jágr oslávil na jar päťdesiatku, ale do manželského chomúta sa mu ešte nechce. Stále sa venuje hokeju naplno, pričom mu veľa času zaberá aj manažovanie jeho hokejového klubu kladenských Rytířov. Svoju mladú priateľku Dominiku Branišovú (27) preto necháva často v osamení. Zrejme tomu tak bolo aj nedávno, keď sa sympatická brunetka dlhšiu dobu neukázala ani na sociálnych sieťach. Jej sledovatelia už boli z toho znepokojení, našťastie, už sa ozvala a vysvetlila, čo sa dialo.

​Nešlo, žiaľ, o žiadnu radostnú udalosť, ktorá ju držala od ľudí. Ako z jej slov vyplynulo, nemala to jednoduché. "Poznáte tie dni, keď sa necítite dobre fyzicky ani psychicky. Žiadne rozhodnutia nedávajú zmysel a neviete, akou cestou sa v živote vydať? Najradšej by ste sa zahrabali  niekam veľmi hlboko, aby vás už nikto nenašiel. Tak presne to sa mi stalo minulý týždeň," vysvetľovala jej ťažké chvíle samoty Jágrova priateľka. Na hokejistu sa pritom nesťažovala, ba ho ani nespomenula. Ktovie, či o tom, v akom je stave, vôbec vedel. 

Nemala možno ani chuť Jaromíra zaťažovať svojími náladami, a radšej sa uzvrela do seba. "V utorok som nešla do práce, neodpisovala som na e-maily, telefón dala do letového režimu, nereagovala som na správy Whatsappu a zrušila som všetky plány až do konca týždňa. Päť dní som len spala, nezdravo jedla a pozerala na náhodné videá na Facebooku," zverila sa príležitostná modelka s neveľmi dobrou životosprávou. Priznala sa ale, že takéto stavy máva dvakrát do roka. Ako ale uviedla ďalej, našla na to aj vďaka svojmu partnerovi dobrú pomoc. 
Pozrite si vtipné momenty z kariéry Jaromíra Jágra:

"Viem, že sú ľudia, ktorí s tým bojujú oveľa častejšie, ale majú strach o tom hovoriť. Aby neboli považovaní za slabochov, aby sa im ľudia nevysmievali alebo dokonca netvrdili, že si vymýšľajú a sú leniví. Keď začnete o tomto probléme hovoriť, možno budete prekvapení, koľko ľudí vo vašom okolí je na tom rovnako," odkázala Dominika jej sledovateľom a pridala radu, aby sa nebáli vyjsť so svojimi problémami von. A tiež prezradila, ako si pomáha ona. Okrem jógy, chôdze či behu v prírode, zdravej životosprávy s primeraným jedálničkom, našla ideálnu pomoc v kvapkách CBD. Snáď jej táto kombinácia rýchlo zaberie, možno by bol najlepším liekom ale snubný prsteň. To sa ale pri Jágrovi zrejme ešte načaká...

Dominika sa so svojimi pocitmi zverila sledovateľom na Instagrame:

Súvisiace články

Najčítanejšie