Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dokonalý džentlmen! Hviezdny herec prestal jesť mäso kvôli bozkom pred kamerou!
Zdielať na

Dokonalý džentlmen! Hviezdny herec prestal jesť mäso kvôli bozkom pred kamerou!

Archívne video

Iba nedávno, 8. júla, bol uvedený do kín marvelovský film Thor: Láska ako hrom. Už krátko nato sa tržby z jeho uvedenia pohybovali vo výške viac ako 302 miliónov dolárov. Film dosiahol tretí najvyšší zisk hollywoodskych filmov počas otváracieho víkendu, hneď po filmoch Spider-Man: Bez domova s Tomom Hollandom a Doctor Strange v podaní Benedicta Cumberbatcha v Multiverse of Madness. V tomto najnovšom filme zo série Thor si hlavné postavy zahrali Natalie Portman (41) a Chris Hemsworth (38). Tento obor a drobná herečka vo filme hrajú zamilovaný pár a nechýbajú ani bozky.

​​​​Film režíroval Taika Waititi, ktorý mal pod taktovkou aj predchádzajúci film Thor: Ragnarok. Vo štvrtom pokračovaní série Thor sa postava Jane Foster, ktorú hrá krásna Natalie, zmení zo skúsenej astrofyzičky a astronómky, Thorovej exfrajerky, na mocnú postavu, ktorá ovláda magické kladivo svojho bývalého božského priateľa. "Už to nie je priateľka na vedľajšej koľaji, Thorova 'baba'," povedal režisér Waititi. "Vracia sa ako sebavedomá osoba, ako silná, mocná žena, ktorá teraz drží kladivo a sama je vlastne superhrdinkou," upresnil.

​​Ku svojej postave sa vyjadrila aj Portman. "Dostať vôbec možnosť byť superhrdinkou je taká vzácna príležitosť," komentovala svoju rolu. "Dostať sa k tomu, aby ste ňou boli, keď budete mať 40, je dosť neslýchané. O tom, že sa mi to podarí, som ani nesnívala," vyznala sa Portman azda zbytočne skromne, keďže má za sebou veľké úlohy, aj v kultových Hviezdnych vojnách ako Padmé Amidala.

Pozrite si upútavku na najnovší film zo série o Thorovi:

Natalie Portman v rozhovore pre britskú rozhlasovú relácii FM Capital Breakfast spomenula jednu zaujímavosť z nakrúcania s hereckým kolegom Chrisom Hemsworthom. "V deň, keď sme mali scénu s bozkom, Hemsworth v to ráno nejedol mäso, pretože som vegánka," prezradila táto dlhoročná vegánka. "On jedáva mäso asi každú polhodinu. To bolo také pozorné... Nie je to niečo, čo by ma hnevalo alebo vyrušovalo, ale on bol jednoducho ohľaduplný. Je to veľmi milý človek," vyjadrila sa o kolegovi s uznanlivosťou.

Hoci patrí medzi najsexi hviezdy sveta, Chris žije už roky šťastným rodinným životom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Ako následne priznal hercov tréner Luke Zocch, jeho zverenec konzumuje denne až 10 chodov a príjme až 4 500 kalórií, aby si udržal svoju vypracovanú postavu. "Zvyčajne jedáva mäso každú polhodinu... Bolo to od neho veľmi ohľaduplné," priznal odhad Natalie a o to viac je sympatické gesto zo strany sexi Austrálčana Hemswortha.

Natalie je prekrásna, nečudo, že táto rodená Izraelčanka má mnoho ponúk aj na modeling:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalie Portman (@natalieportman)

Súvisiace články

Najčítanejšie