Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Brad Pitt práve ohuruje Európu sexi vzhľadom, do toho prišla tá najhoršia správa pre fanúšikov!
Zdielať na

Brad Pitt práve ohuruje Európu sexi vzhľadom, do toho prišla tá najhoršia správa pre fanúšikov!

Archívna reportáž

Ťahá mu na šesťdesiatku a aj tak sa pri ňom môžu právom podlamovať kolená aj o 40 rokov mladším ženám. Aktuálne brázdi Európu a propaguje svoj najnovší film Bullet Train, pričom v každom navštívenom meste ohuruje šarmom a jedinečným štýlom. Pri pohľade na Brada Pitta si azda všetci milovníci filmov želajú, aby ich nakrútil ešte mnoho. O to viac šokuje jeho vyjadrenie.

​Celý svet zostal v šoku z vyjadrenia filmovej legendy Brada Pitta (58) o ukončení jeho hereckej kariéry pre GQ magazín. "Toto je posledný semester alebo trimester," odhaduje časový úsek, kedy bude ešte hrať a ostáva veriť, že to myslí skôr obrazne, a nie skutočne len na tri či päť mesiacov. Herectvo Pitta zrejme už dostatočne nenapĺňa a jeho "najdivokejšie sny" sú niekde inde. Prostredníctvom svojej produkčnej spoločnosti Plan B Entertainment už získal Oscara za film 12 rokov otrokom, a veľké ambície má iste aj v rámci dvoch pripravovaných filmov. Women Talking od režisérky Sarah Polley je životopisný film o Marilyn Monroe s Anou de Armas v hlavnej úlohe od režiséra Andrewa Dominika a film Maria Schrader She Said je o vyšetrovaní Harveyho Weinsteina novinárkami Megan Twohey a Jodi Kantor. O filme Women Talking Brad tvrdí: "Je to tak hlboký film ako žiadny iný, ktorý vznikol v tomto desaťročí."  

To však ešte neznamená, že sa zo strieborného plátna Brad ako herec len tak rýchlo vytratí. Aktuálnev žiari v trháku Bullet Train od Davida Leitcha. Pitt v ňom hrá nájomného vraha vo vlaku z Tokia do Kjóta, ktorý sa po vyhorení vrátil k tejto riskantnej práci. Režisér Leicht, ktorý kedysi robil za Pitta scénky ako kaskadér vo filmoch Trója, Pán a pani Smithovci či Klube bitkárov, hovorí: "V rozhovoroch, ktoré som viedol s Bradom, bolo cieľom číslo jeden urobiť film, ktorý bude zábavný, únikový, svieži a originálny, kvôli ktorému sa ľudia budú chcieť vrátiť do kina."

Brad Pitt sa už v auguste 2022 predvedie v akčnom trháku Bullet Train, pozrite si jeho krátky trailer:

Práve to sa posledne podarilo Pittovi, keď si zahral iba malú úlohu vo filme Stratené mesto po boku Sandry Bullock a Channinga Tatuma. Film spoločnosti Paramount nedávno na domácom trhu prekonal hranicu 100 miliónov dolárov a Pitta chválili za to, že do kín prilákal aj staršie ročníky diváčiek. Pitt má v pláne účinkovať aj v očakávanom epose Babylon v réžii Damiena Chazella po boku Margot Robbie o prechode od nemých filmov k "hovoreným". Tento film, tiež z dielne Paramountu, sa má dostať do kín 25. decembra. A režisér Jon Watts s ním uzavel zmluvu na thriller, kde má hrať po boku Georgea Clooneyho. 

Brad Pitt na titulke magazínu GQ:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq)

"Je jednou z posledných zostávajúcich filmových hviezd veľkého plátna," obdivuje Pitta režisér Quentin Tarantino, ktorý ho obsadil do svojich filmov Nehanební bastardi a Vtedy v Hollywoode, vďaka čomu za svoj herecký výkon v druhom menovanom získal Oscara, no len za vedľajšiu úlohu. Mnohí sa zhodujú, že je voči Pittovi mimoriadne nespravodlivé, ako ho Akadémia, podobne ako DiCapria, vytrvalo roky ingnoruje. Zrejme už veľa šancí na oscarový film nepríde, vzhľadom na Bradove odhodlanie ukončiť kariéru.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie