Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pristihnutý pri nevere! Hviezdny pár sa rozchádza, speváčka futbalistu vyhodila z domu!
Zdielať na

Pristihnutý pri nevere! Hviezdny pár sa rozchádza, speváčka futbalistu vyhodila z domu!

Archívna reportáž

Zdalo sa, že tvoria nerozlučný a vzácne stabilný pár, no ukázalo, že ani hviezdny futbalista Gerardi Pique si nedokáže udržať zapnuté nohavice. Hoci má za sebou poriadne rušnú sezónu v neobvykle potácajúcom sa klube FC Barcelone, predsa len mu napätie na futbalovom ihrisku nestačilo a okúsil adrenalín aj v súkromí. Dopustil sa nevery tak hanebne, že sa dokonca nechal prichytiť údajne priamo pri čine vlastnou ženou, hviezdnou speváčkou Shakirou.

​​Kolumbijčanka Shakira (45) a rodený Barcelončan Gerard Piqué (35) spolu začali chodiť po stretnutí na majstrovstvách sveta vo futbale v roku 2010, keď speváčka nakrúcala klip k pesničke Waka Waka. Hoci sa nikdy nezobrali, majú spolu dve deti, 9-ročného Milana a 7-ročného Sashu. Dlho boli považovaní za jeden z najidylickejších celebritných párov.

No už pred časom vraj prestali spoločne vyzdvihovať synov zo školy a vo vzťahu to začalo škrípať. Hoci nevedno, či bola skôr kríza, alebo nevera, isté je, že tento vzťah sa skončil. To, že Shakira prichytila Gerarda pri nevere bol už asi len posledný klinec.

Shakira prednedávnom predala práva a zarobila na tom obrovské peniaze:

​Dve novinárky z El Periodico, potvrdili, že Pique sa stretáva s mladou 20-ročnou blondínkou, ktorá je študentkou a hosteskou na podujatiach v Barcelone. Jej totožnosť však zatiaľ nebola odhalená, no Pique bol s touto ženou videný už niekoľkokrát. 

Na dovolenke pred 3 týždňami bola Shakira len s deťmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Gerard sa už od rodiny odsťahoval, pričom vraj začal vo veľkom žúrovať s Puigom. Hoci má len 35 rokov, zdá sa, že hviezdny futbalista prechádza krízou stredného veku a evidentne chytá druhú pubertu. Shakira bola len prednedávnom aj s deťmi na dovolenke na Ibize, ich otec už s nimi nebol.

Súvisiace články

Najčítanejšie