Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Veľký omyl, nuda a pískanie! Ceterová sa pochválila Vémolovým víťazstvom, ľudia ho totálne zvozili!
Zdielať na

Veľký omyl, nuda a pískanie! Ceterová sa pochválila Vémolovým víťazstvom, ľudia ho totálne zvozili!

Archívne video

Pre Karlosa Vémolu mal byť zápas Oktangon Underground nielen veľkým návratom do zápolenia, ale aj veľkou premiérou v boxe. Tento MMA zápasník bol hviezdou večera v zápase s raperom Marpom, teda Otakarom Petřinom. A aj napokon bol, hoci to neskončilo práve podľa očakávaní. Minimálne tých diváckych.

​Po minuloročnom zranení ramena si Vémola vybral poriadne dlhé voľno, kým sa opäť postavil tvárou v tvár súperovi. Ostatné týždne zažíval doslova peklo, keď musel poriadne schudnúť, aby splnil podmienky svojej kategórie. V kombinácii s tvrdými boxerskými tréningami je to drina a utrpenie, aké si bežný človek ani nevie predstaviť.

Ale vyplatilo sa. Dokonalo vysekaný Terminátor sa v sobotu večer postavil do ringu pred zrakmi takmer 20 tisíc návštevníkov, ktorí boli zvedaví predovšetkým na duel Vémola - Marpo. No netušili, aké sklamanie ich čaká, píše portál Blesk.cz.

Zápas mal obrovskú reklamu:

Vémola síce zvíťazil, ale zrejme ani on, ani jeho súper si nepredstavovali, že to napokon bude technické KO. Išlo o verdikt rozhodcu, ktorý sa v štvrtom bicykli zo šiestich rozhodol súboj ukončiť. Marpo vraj nevyvíjal dostatočnú aktivitu, kdežto Vémola robil čo sa dalo. A to z pohľadu rozhodcu stačilo na to, aby dvihol práve jeho pažu na znak víťazstva.

Pražská O2 aréna sa otriasala hučaním a pískaním nespokojných divákov, ktorí to označili za frašku. "Toto bol veľký omyl, nie si chlap," vyčítala jedna z diváčiek Vémolovi. "Človek sa teší na fináloý zápas a akurát veľké sklamanie," podotkla iná. "To že bol box? Ľudia ho vybučali právom," skonštatovala ďalšia.

Pod Ceterovej príspevkom sa to podobnými názormi len hemžilo, na profile u Vémolu to tiež nebolo úplne oslavné. No Lela to aj tak videla jednoznačne: "Láska, presne, ako si hovoril, tak si doručil. Čakal niekto niečo iného?" Nuž, zjavne čakal, hoci v tomto prípade samotní boxeri asi neboli úplne zodpovední za rozhodnutie rozhodcu. Toho za rozhodnutie skritizovali aj organizátori, aj zápasníci, no rešpektovali ho. Azda keď príde na MMA predvedie Karlos číslo so všetkým, čo k tejto agresívnej šou patrí.

Toto povedali zápasníci po zápase:

Súvisiace články

Najčítanejšie