Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Twiinska Veronika a Matúš Kolárovský ako dokonalá rodinka! Veľká slávnosť v kostole!
Zdielať na

Twiinska Veronika a Matúš Kolárovský ako dokonalá rodinka! Veľká slávnosť v kostole!

Archívna reportáž

Veronika Nízlová (35), Matúš Kolárovský (20) a ich polročná dcérka Nea mali veľký deň. V spoločnosti dvojičky Daniely a ich dobrého priateľa, šperkára Tomáša Stríža, zamierili do kostola v Hronskom Beňadiku, aby tam malé dievčatko pokrstili.

​Pred necelými dvomi rokmi presne v tej istej bazilike v rodisku popových dvojičiek pokrstili Lindu, dcérku Daniely a futbalistu Stana Lobotku. Kým ich vzťah je už minulosťou, zdá sa, že Veronika a Matúš to majú medzi sebou stále pekne upratané. Hoci netvoria pár, mladučký herec a spevák má zjavne mamu svojho prvého dieťatka rád, o tom, ako ľúbi dcérku tiež nie sú pochybnosti. Napokon, vyspieval sa z lásky aj v jeho najnovšej skladbe venovanej práve maličkej Nee.

Tej teraz pribudlo aj druhé meno - úplny opak toho rodného. Kým jej prvé meno, Nea, hoci na prvý pohľad pripomína ženskú verziu mena slávneho filmového hrdinu z Matrixu, má vraj v skutočnosti fínsky pôvod, ako prezradila Veronika prednedávnom. Zrejme bude ale základ v latinčine, v ktorej nea znamená "sneh", v gréčtine pre zmenu znamená to isté slovo "nová" a v hebrejčine "Božia svätyňa". 

Vypočujte si Matúšovu, teda Yaelovu pieseň venovanú dcérke, ktorou po dlhom naťahovaní konečne verejne priznal otcovstvo:

K tomu sa dokonalo hodí akt, ktorý dnes dievčatko absolvovalo v kostole a k menu Nea jej pribudla aj absolútna klasika - Anna. Prekrásna malá princezná, a vôbec celá rodinka, boli ako z katalógu. Veronika výrazne schudla a obtiahnuté hnedé šaty doplnené zlatou kabelkou a sandálmi jej mimoriadne svedčali. No ani krstná mama Daniela sa nenechala zahanbiť a zvolila podobne obopínajúci model, no v bielej farbe.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Mladý otecko zvolil športovú eleganciu, no najpodstatnejšia bola Nea, pre ktorú to bol veľký deň. Krásnu bielu róbu dopĺňali rovnako, ako u jej mamy, zlaté topánočky luxusnej značky, ktorých cena sa ráta na stovky eur. Hoci jej rodičia pôsobili ako dokonalo harmoniciký pár, stále je to "len" priateľstvo a rodičovstvo, čo ich spája. Matúšove srdce patrí inej, ale je rozhodne pozitívne, že s Veronikou dokážu takto pekne fungovať, nepochybne najmä kvôli ich dcérke.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Súvisiace články

Najčítanejšie