Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Čo tým sleduje?! Muradov poriadne zavádza fotkou s dcérkou, v skutočnosti s ňou NEBOL!
Zdielať na

Čo tým sleduje?! Muradov poriadne zavádza fotkou s dcérkou, v skutočnosti s ňou NEBOL!

Archívna reportáž

Keď pred pár dňami zápasník MMA Makhmud Muradov (31) priletel do Česka z Uzbekistanu, kde žije už niekoľko mesiacov, nezabudol sa na sociálnej sieti pochváliť fotografiou, kde leží vedľa spiacej dcérky. Pôsobilo to priam dojemne, vidieť drsného bojovníka vedľa drobného dievčatka. Akoby tým chcel poveda, že aj napriek rozchodu s jej matkou, speváčkou Monikou Bagárovou, je tu stále pre dcérku, aby ju ochraňoval. Ale ukázalo sa, ze to bola stará fotka, podľa všetkého sa zatiaľ s expriateľkou a ich dcérou nestretol.

Malá Rumia, 1,5-ročná dcérka speváčky Moniky Bagárovej a uzbeckého zápasníka MMA Makhmuda Muradova svojho otecka nevidela naživo už veľmi dlhú dobu. Obkolesovali ju častejšie iní muži, ako jej starý otec, ujo, či sused a mamin dobrý kamarát Janko Bendig s jeho priateľom. Ktovie, akoby reagovala, keby sa po dlhej dobe stretla s otcom. To sa zatiaľ ale nestalo.

Dojímavá fotografia, ako leží a spí vedľa svojej spiacej drobnej dcéry, ktorú po nedávnom prílete do Česka zverejnil Muradov na sociálnej sieti, sa dotkla sŕdc mnohých. No na druhý pohľad azda väčšina ľudí pochopila, že Ruminka už nie je to bábo, čo je na fotke, ale veľká slečna. Makhmud tak jeho priaznivcov uviedol do omylu, že už navštívil malú Rumiu a dôverná fotka vznikla práve vtedy. A už sa len čakalo, kedy sa na ďalších fotkách ukáže aj s Monikou na znak ich zmierenia. K takejto idylke však nedošlo, lebo Bagárová sa ešte pred jeho príletom odsťahovala z ich domu neďaleko Prahy do Brna k rodičom. Tam sa zrejme plánuje usadiť natrvalo. Ako zistili v redakcii eXtra. cz, vlani v septembri si neďaleko Brna kúpila pozemok za 5,5 miliónov českých korún.

Idylka atraktívneho páru je preč:

Vyvolalo to podozrenie, že o rozchode s Muradovom bola presvedčená už vtedy. Bagárová ale neskôr poslala redakci eXtra.cz k tomu vyjadrenie. Speváčka v ňom uviedla na ujasnenie situácie fakty. "S Machom sme sa rozišli pred necelým mesiacom. Pozemok som kúpila preto, lebo spolu s rodičmi staviam dom, kde budem mať aj svoje nahrávacie štúdio a kde bude mať Ruminka do budúcnosti svoje zázemie, keď začnem poriadne koncertovať a pracovať," tvrdí s dodatkom, že Mach o tom vedel. Ona to brala ako investíciu, ale aj tak tým celkom nevyvracia, že o vzťahu s Muradovom mala predsa len už nejakú dobu pochybnosti. Je nepravdepodobné, že by zápasník chcel s Monikou bývať pri Brne, vedľa jej rodičov. Svoje tréningové zázemie má v Prahe, kde ho aj teraz po návrate videli, ako trénuje v pražskej štvrti na Žižkove.

Táto fotka ľudí najprv dojala, potom nahnevala, Muradov komentáre zastavil. No Monika mu príspevok lajkla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Na budúci mesiac ho v zahraničí čaká ďalší veľký zápas, na ktorý sa musí podvedením svojho českého trénera dobre pripraviť, aby si neurobil hanbu. Ak chce naďalej imponovať aj v Uzbekistane, kde žije a podniká opäť po dlhých rokoch, si nemôže dovoliť prehrať. Tam je veľkou hviezdou a založil tam svoju vlastnú zápasnícku organizáciu. Uzavrel dohodu aj s tamojšou televíziou, ktorá bude zápasy vysielať v priamom prenose. Stýka sa s najvyššími predstaviteľmi športu, ba aj so samotným prezidentom Uzbekistanu, najmä s jeho synom. Všetky potrebné dvere má otvorené na to, aby bol vo svojich aktivitách úspešný. K Monike si ich však zrejme dvere už definitívne zabuchol, čo plne rešpektuje a tvrdí, že naďalej ju má rád a chová k nej veľkú úctu. No na prvom mieste je, ako hovorí, jeho dcéra. Možno to chcel fotkou s ňou len všetkým opäť raz ukázať.

Súvisiace články

Najčítanejšie