Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Obrovská tragédia slávnej speváčky! Po krátkej nezvestnosti našli jej syna (†17) mŕtveho
Zdielať na

Obrovská tragédia slávnej speváčky! Po krátkej nezvestnosti našli jej syna (†17) mŕtveho

Írska speváčka slávna najmä pre jej nesmrteľný hit, jednu z najúspešnejších piesní milénia Nothing Compares 2U, prežíva obrovskú tragédiu. Len 17-ročný syn Shane Lunny speváčky Sinead O'Connor sa podľa všetkého rozhodol odísť zo sveta vlastnou rukou. Ušiel z nemocnice, kde bol sledovaný práve pre psychické problémy a dva pokusy o samovraždu spred týždňa, speváčka ich chce žalovať.

Sinead O'Connor (55) zlomila srdce smrť jej 17-ročného syna dva dni po tom, ako bol nahlásený ako nezvestný. Speváčka túto smutnú správu potvrdila v piatok neskoro večer, keď vzdala hold Shaneovi a opísala ho ako "svetlo môjho života". Speváčka napísala na Twitteri: "Môj krásny syn Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, samotné svetlo môjho života, sa dnes rozhodol ukončiť svoj pozemský boj a teraz je s Bohom".

Zronená speváčka nepriamo upozornila svojou tragédiou aj ostatných rodičov a mladistvých, v týchto časoch treba ešte viac dbať na duševné zdravie. "Nech odpočíva v pokoji a nech nikto nenasleduje jeho príklad. Moje dieťa. Tak veľmi ťa milujem. Prosím, buď v pokoji," zneli jej srdcervúce slová. Neskôr na Twitteri zverejnila pieseň Boba Marleyho, ktorú venovala Shaneymu: "Toto je pre môjho Shaneyho. Svetlu môjho života. Lampa mojej duše. Moje modrooké dieťa. Vždy budeš mojím svetlom. Vždy budeme spolu. Žiadna hranica nás nerozdelí".

Polícia už predtým zverejnila výzvu na pomoc pri pátraní po Shaneovi O'Connorovi, ktorý bol nezvestný od štvrtka, pričom Sinead napísala na Twitteri: "Shane, tvoj život je vzácny. Boh nevytesal ten nádherný úsmev na tvoju krásnu tvár len tak pre nič za nič. Môj svet by sa bez teba zrútil. Si moje srdce. Prosím, nezastavuj jeho tlkot. Prosím, neubližuj si". Neskôr pridala ďalší, už o poznanie vydesenejší odkaz. "Shane, už to nie je smiešne, že sa to všetko stráca. Strašne ma desíš. Mohol by si, prosím, urobiť správnu vec a dostaviť sa na policajnú stanicu," vyzývala speváčka syna zrejme tušiac, že nie je všetko v poriadku.

Shanea naposledy videli v piatok v meste Tallaght v južnom Dubline v Írsku. Smutné vyvrcholenie pátrania polícia potvrdila a jej hovorca uviedol: "Po nájdení tela v oblasti Bray v okrese Wicklow v piatok 7. januára 2022 bola odvolaná výzva na hľadanie nezvestnej osoby v súvislosti so 17-ročným Shaneom O'Connorom". Fanúšikovia a známe osobnosti rýchlo poslali speváčke sústrasť po tom, ako odhalila tragickú správu. Shane je synom Sinead a Donala Lunnyho, populárneho írskeho folkového hudobníka a producenta, no krátko po narodení chlapca, ktorý akoby mame z oka vypadol, sa rozišli. Speváčka bola štyrikrát vydatá a mala štyri deti, žiaľ, už je o jedno z nich prišla.

Súvisiace články

Najčítanejšie