Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ewa Farna dostala ponuku fotiť pre pánsky magazín, jej reakcia prekvapila!
Zdielať na

Ewa Farna dostala ponuku fotiť pre pánsky magazín, jej reakcia prekvapila!

Archívna reportáž

Najobľúbenejšia česká speváčka, aspoň podľa ankety Český slávik za minulý rok, Ewa Farna (28), ohúrila minulý rok svojím Telom. Tak sa nazýva jedna z jej najúspešnejších pesničiek za poslednú dobu, so silným klipom aj príbehom. Spieva nielen o svojom tele, ale piesňou chce motivovať všetky ženy, aby aj svoje nedokonalé telá mali rady napriek módnym diktátom a s tým spojenými psychickými problémami. Ona tomu vďaka svojmu sebavedomiu roky odoláva, ale vie o tom svoje.

Sympatická speváčka Ewa Farna má svojich verných fanúšikov ako v Česku a na Slovensku, tak aj v susednom Poľsku. Vďačí za to aj svojmu dvojjazyčne spievanému repertoáru, okrem češtiny aj v poľštine, keďže má poľské korene. Rovnako oba jazyky používa súbežne aj na sociálnych sieťach. Majú ju rady aj mnohé ženy, pretože im hovorí z duše, čo sa týka postavy vymykajúcej sa absurdným škatuľkám z magazínov. Aj pre ňu je táto téma citlivou záležitosťou, keďže ani jej telo nespĺňa už dlhé roky diktát, čo jej dávajú mnohí nemiestnymi a hlúpymi komentármi aj pocítiť.

Boj s kilami naviac je večnou témou žien. Nič nezmení na tom ani fakt, že mnohým ženám plnšie tvary svedčia a pre značnú časť žien sú prosto prirodzené. Tlak zo všetkých strán ich ale neraz presvedčí, že sa majú nad sebou zamyslieť a schudnúť. Tak čoraz častejšie vznikajú problémy s anorexiou aj bulímiou. Stravovať sa aj žiť by mali všetci zdravo, ale tvar postavy jednoducho nikdy nebudú mať všetci rovnaký. Naposledy sa posťažovala svetová hviezda Bebe Rexha. A nie je ani zďaleka sama. 

Ewa Frana o sebaláske a úcte ku každému typu postavy naspievala pieseň s príznačným názvom Tělo: 

Počas svojho pôsobenia na hudobnej scéne aj Ewa Farna čelila mnohým útokom na svoju osobu, najmä na svoju postavu, vzhľad a kilá navyše. "Som človek, ktorý berie veci s humorom a nadhľadom. Nemala som krízu sebahodnoty, pretože som mala pevný základ z domova. Ale keby na mojom mieste bol niekto labilnejší, jemnejší alebo nežnejší, tak by to mohlo fakt dopadnúť zle a reálne to dopadá zle. ... Ak chcete schudnúť alebo čokoľvek, tak to musíte robiť kvôli sebe. Pre mňa to bolo ako červená pre býka, keď ma do toho niekto tlačil, prišla brzda," povedala v rozhovore podcastu Dolu/hore Janky Chudíkové.

Ewa si svoje druhé tehotenstvo užíva:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Napriek mnohým stupídnym komentárom ľudí v diskusiách, by ale predsa len jej obnažené plné krivky na svojich stránkach radi zverejnili v časopisoch určených najmä pre pánov. "Ponuka od Playboya bola viackrát, ale prvá prišla hneď, keď som mala 18. narodeniny, bolo to fakt vtipné. Vyrastala som v domove, kde som sa vždy cítila bezpečne a milovaná, tým pádom dostatočne dobrá. V dnešnej dobe sa riešili veci, ako že nie som dosť dobrá, zjavne v mnohých veciach nie, ale ako človek som asi poznala svoju hodnotu. A hovorila som si, že nevidím dôvod na fotenie pre Playboy, a je jedno, či mi potom niekto povie, že som sa nechcela fotiť, lebo som pribrala. Cítila som, že v tom nevidím žiadny zmysel, keď som speváčka. Pokiaľ by som vyslovene chcela, tak jasné, ale nebol to pre mňa žiadny cieľ, ani niečo, čo by ma malo posunúť v kariére alebo pridať na hodnote," zverila sa  Ewa Farna s až prekvapivo triezvym zvážením, pričom iste s ponukou odmietla aj pekný balík peňazí.

Súvisiace články

Najčítanejšie