Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Monika Absolonová má opäť covid! Tentokrát spojený aj so zápalom!
Zdielať na

Monika Absolonová má opäť covid! Tentokrát spojený aj so zápalom!

Archívne video

Po minuloročných peripetiách, ktoré začali na jar rozchodom Moniky Absolonovej (45) s jej partnerom a otcom ich dvoch synov, Tomášom Hornom (41), sa po dlhšej pauze s chuťou vrátila do ďalšej práce a spoločenských aktivít. V novembri ju ale zastavil covid, ktorý jej vyšiel len v teste, žiadne príznaky nemala. Musela však ísť, pochopiteľne, do karantény. Covid sa ale opäť vrátil do jej života, tentorkát naozaj. Nakazila sa hneď na začiatku tohto nového roku, ale už s horším priebehom.

Po náhlom zrušení koncertu, ktorý mala Monika Absolonová naplánovaný na utorok tohto týždňa, sa jej fanúšikovia znepokojili, či nie je dôvodom jej zdravotný stav. Ako sa na druhý deň ukázalo, mali pravdu. V stredu sa všetkým ozvala na Instagrame so zdôvodnením. "Priatelia, včera sme museli zrušiť Zašovú pre chorobu... a bohužiaľ, tým to, nekončí. Nebudem zahmlievať, mám zápal priedušiek, antibiotiká a aj covid, to znamená, že som vyradená z prevádzky..." vysvetlila príčinu náhleho zrušenia koncertu. "Ospravedlňujem sa všetkým za komplikácie. Mrzí ma to. Veľmi," pridala aj ospravedlnenie sklamaným priaznivcom, ktorí si zakúpili vstupenky a tešili sa na jej vystúpenie.

Zároveň ale oznámila, že sa koncert bude konať 30. januára, ako aj termíny jej ďalších presunov koncertov. Na jednom, ktorý sa už koná v túto sobotu, ju ale zastúpi Bára Basiková, keďže Monika predpokladá, že sama by to ešte nezvládla. Na dôkaz svojho zdravotného stavu skomplikovaného covidom v spojení so zápalom priedušiek, pripojila k textu aj selfie z postele. Našťastie nevyzerá až tak zle, čo potvrdila aj pre ŽivotvČesku.cz. "Zatiaľ to ide," napísala speváčka v krátkej SMS. Neskôr sa zverila, že už bola dvakrát očkovaná proti covidu a na tretiu dávku mala isť tento pondelok, ale vzhľadom k chorobe termín odložila na neskôr, keď bude celkom zdravá.

Monika sa predviedla aj v jojkárskej zábavnej šou:

​Zamyslela sa ale nad dôvodom oslabenia imunity, čo predpokladá, že je príčinou návratu covidu aj so zápalom priedušiek v krátkom čase po prvom napadnutí jej organizmu. Vlani na tom po rozchode s Hornom nebola dobre, najmä po psychickej stránke a navyše si zlomila aj nohu. Začala uvažovať, čo by mala v živote ešte zmeniť, aby sa dostala opäť do potrebnej rovnováhy. Rozhodla sa urobiť niečo s nadbytočnými kilami, ktorých sa nemohla po pôrodoch synov zbaviť. To sa jej podarilo a priam žiarila šťastím. Ale predsa len zostala sama na výchovu dvoch malých synov a spolu s prácou to jednoduché nemala. "Určitá únava, psychické vypätie a z toho oslabená imunita... A choroba je tu," vysvetľuje si svoju slabosť.

"Ďakujem za pochopenie. Dávajte na seba pozor a nehnevajte sa," odkázala svojim fanúšikom. Je isté, že sa na ňu nikto nemôže hnevať v súvislosti s jej zdravotným stavom, ktorý zapríčinil zrušenie termínov plánovaných koncertov. Iste to všetkým vynahradí, keď bude zdravá. V tom jej držia palce nielen jej priaznivci, ale aj priatelia medzi známymi osobnosťami, ktorí jej vyjadrili podporu aj verejne.

Súvisiace články

Najčítanejšie