Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tajila Bagárová rozchod s Muradovom už od leta? TOTO má byť dôkaz o jej zadných vrátkach!
Zdielať na

Tajila Bagárová rozchod s Muradovom už od leta? TOTO má byť dôkaz o jej zadných vrátkach!

Archívna reportáž

Na začiatku vianočných sviatkov oznámila speváčka Monika Bagárová (27) svoj rozchod s partnerom Makhmudom Muradovom (31), s ktorým má dcérku Rumiu. O ich konci vzťahu sa hovorilo už dlhšiu dobu, ale speváčka to stále popierala a kde-tu zverejnila spoločné fotky so srdiečkami. Postupne ale aj to ustávalo a Mach už doma takmer nebol, takmer celý rok bol v rodnom Uzbekistane.

Pre fanúšikov Moniky Bagárovej bol jej vianočný oznam o ukončení partnerského vzťahu s Muradovom poriadnym šokom. Dlho ich ubezpečovala, že je všetko v poriadku, keď sa ešte vlani na jar začali šíriť reči o tom, že sa rozišli. Aj na jeseň, keď sa Muradov opäť dlho neukazoval v Prahe tvrdila, že pôjde za ním na zápas do Dubaja, či dokonca do Uzbekistanu, ale nič z toho nespravila. Je pravda, že mala v tom čase pracovné záväzky, ale tvrdila, že pôjdu spolu s Machom niekam až po vianočných sviatkoch, ktoré mali tráviť u nich doma. K tomu ale už nedošlo.  

"Niekedy vám v živote nevyjdú veci tak, ako by ste si priali, aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér vám povedať, že už nie sme rodina," napísala napokon smutná Bagárová na Instagrame počas Vianoc. Ale ktovie, či Monika bola celkom úprimná k svojim priaznivcom. Istý detail nasvedčuje tomu, že jej rozhodnutie ukončiť neperspektívny vzťah mohlo padnúť ešte v lete, píše portál eXtra.cz. Cez kataster overili zaujímavú transakciu Bagárovej s pozemkom neďaleko jej rodného Brna. 

Monike v náročných časoch pomáha najmä rodina, pozrite si videoklip k spoločnej piesni s jej sestrou Natalii s príznačným názvom Sestra: 

Podľa údajov z neho mala ešte 7. septembra 2021 podpísať kúpnu zmluvu na pozemok pri Brne za 5,5 milióna českých korún. V súčasnosti je to orná pôda, ale uprostred satelitu, takže by nemal byť problém s jej zmenou na stavebný pozemok. Je známe, že Bagárová je rodáčkou z Brna, kde stále žijú jej rodičia so sestrou  a ďalšia rozvetvená rodina. Rodičia jej aj veľmi pomáhajú s dcérkou, keď nemávala doma partnera. Bez nich by zrejme nemohla pokračovať ani vo svojej úspešnej kariére. Bývanie bližšie pri nich by jej všetko uľahčilo, keď už azda vtedy s pomocou Muradova už asi veľmi nepočítala. Otázkou je, či skutočne ešte ďalšie tri mesiace s Machom vzťah lepili, alebo len tak dlho tajili rozchod.

Muradov sa po dlhšom čase opäť stretol so svojou dcérkou Rumiou a jej mamou Monikou Bagárovou, s ktorou už oficiálne netvoria pár: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Napriek rozchodu sa obaja bývalí partneri vyjadrujú o sebe s rešpektom. Možno to ešte nie je s ich láskou celkom stratené. Uzbecký zápasník MMA poprel klebety o tom, že by mal vo svojej rodnej krajine milenku a nebodaj aj dieťa, čo by sa dalo považovať za neprekonateľný problém. Na jeho Instagrame sa naopak objavila fotka s ich spiacou dcérkou a Monika mu príspevok lajkla. Mach chce byť naďalej Ruminkiným otcom aj ochrancom, rovnako aj pre Moniku. "Kedykoľvek o nej začujem niečo zlé, vždy sa jej zastanem. Je to človek, ktorý v mojom živote niečo znamenal a bude v ňom dosť znamenať aj naďalej. Je to matka môjho dieťaťa," vyjadril sa jasne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie