Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľká zrada! Testy otcovstva sú jasné, hviezda si sype popol na hlavu za neveru!
Zdielať na

Veľká zrada! Testy otcovstva sú jasné, hviezda si sype popol na hlavu za neveru!

Archívna reportáž

Bývalý priateľ Khloé Kardashian (37), hviezdny basketbalista NBA Tristan Thompson (30), s ktorým majú spoločnú dcérku, si po nevere z prvej polovice roka, pre ktorú sa s ním v júni rozišla, sype opäť popol na hlavu. Vyšlo najavo, že nevera s modelkou Sydney Chase nebola jeho jediná. Za otca dieťaťa ho označila fitneska Maralee Nichols (31), čo sa po testoch DNA aj potvrdilo. Chlapček sa narodil 1. decembra a Thompson sa k otcovstvu nepriznával a žiadal ako dôkaz test DNA, ktorý to potvrdil.

Na neverníkov má Khloé Kardashian naozaj "šťastie". Je mamou dcérky True, ktorú porodila v apríli 2018. Otcom je hviezda NBA, hráč Cleveland Cavaliers, Tristan Thompson, s ktorým sa dala dokopy v septembri 2016. Tesne pred jej narodením ho ale prichytili pri podvádzaní Khloé s viacerými ženami. Dvojica sa neskôr zmierila, ale už vo februári 2019 vzťah ukončila, keď ju Thompson opäť podviedol, tentoraz s najlepšou kamarátkou Kylie Jenner. V auguste 2020 viaceré zdroje potvrdili, že opäť obnovili svoj vzťah potom, čo boli spolu v karanténe v L. A. počas pandémie koronavírusu s ich dcérou. Aj to už je ale po jeho nevere s modelkou Sydney Chase ale minulosťou, ale stále ich spája dcérka. No vyšla najavo ďalšia nevera, píše portál PageSix.

Keď sa aktuálne prevalilo, že je otcom synčeka fitnesky Maralee Nichols, ktorý sa narodil vlani 1. decembra, neváhal s veľkým ospravedlnením Khloé. "Khloé, nezaslúžiš si to. Nezaslúžiš si bolesť srdca a poníženie, ktoré som ti spôsobil. Nezaslúžiš si to, ako som sa k tebe celé roky správal," kajal sa športovec. Uviedol, že jeho činy "určite neboli v súlade" s jeho osobným názorom. "Mám k tebe maximálny rešpekt a lásku. Bez ohľadu na to, čo si myslíš. Ešte raz sa ti neskutočne ospravedlňujem," sypal si popol na hlavu chronický neverník. 

Khloé ešte na jar 2021 prezradila počas nakrúcania reality šou vyhásila, že je s Tristanom pripravená na dieťatko číslo 2. Vtedy ešte netušila, že o niekoľko mesiacov bude skutočne na ceste Tristanove bábätko, ale nebude rásť pod jej srdcom:

Nichols sa zverila, že s Thompsonom mala päťmesačný pomer, ten v právnych podaniach tvrdil, že mali pohlavný styk len raz. V Page Six informovali, že Nichols v žalobe o určenie otcovstva tvrdila, že s Thompsonom mala počas marcového víkendu počas osláv jeho 30. narodenín sex, pričom otehotnela. Thompson síce priznal, že sa to stalo, ale poprel, že je otcom jej dieťaťa, ktoré sa narodilo 1. decembra. Test DNA ho však usvedčil. "Dnes výsledky testu otcovstva odhalili, že som otcom dieťaťa s Maralee Nichols. Preberám plnú zodpovednosť za svoje činy. Teraz, keď bolo otcovstvo určené, sa teším na priateľskú výchovu nášho syna. Úprimne sa ospravedlňujem všetkým, ktorých som počas tohto trápenia súkromne aj verejne zranil alebo sklamal," dodal skrúšene s jasným odkazom na Khloé.

Modelka menom Maralee porodila koncom roka 2021 neverníkovi Tristanovi synčeka, on otcovstvo od začiatku spochybňoval:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maralee ? (@maraleenichols)

Basketbalista NBA podal proti Nichols v Texase vlastnú žalobu v reakcii na jej žalobu o otcovstvo proti nemu v Kalifornii, ktorá však bola minulý mesiac zamietnutá. Opakovane žiadal, aby Nichols dieťa podrobila testu DNA, ktorý by preukázal jeho otcovstvo, čo sa stalo. Prvú fotografiu svojho syna s Thompsonom ukázala v decembri, keď ju poskytla magazínu People. "Namiesto toho, aby som sa sústredila na akúkoľvek negativitu, som sa rozhodla prijať to, že som matkou, a urobiť pre svojho syna to najlepšie, čo môžem. Nechcem žiadnu ďalšiu pozornosť médií, ani nechcem mať romantický vzťah s Tristanom. Mojím cieľom je vychovávať nášho syna v bezpečnom, zdravom, milujúcom a súkromnom prostredí," uviedla vo svojom oficiálnom stanovisku Nichols. Otázne je, či Khloé odpustí Tristanovi aj túto neveru, alebo už pochopí, že to nie je celkom dobrá voľba. 

Basketbalista je zjavne pre ženy magnet, no na vzťah s Khloé bol evidentne hrdý:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tristan Thompson (@realtristan13)

Súvisiace články

Najčítanejšie