Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dvojčatá?! Zaľúbená Tina to musela sama priznať!
Zdielať na

Dvojčatá?! Zaľúbená Tina to musela sama priznať!

Archívna reportáž

Pred mesiacom sa speváčka Tina pochválila, že po rozchode so Separom si už aj ona našla lásku. Kým jej exmanžel sa už pár mesiacov netajil tým, že tvorí pár s mladučkou tanečnicou Cynthiou Tóth, o Tininých láskach sa len špekulovalo. Veľmi horúco to vyzeralo s raperom s prezývkou Puerto, aj z jeho strany to v jednom momente vyzeralo už vážne, no Tina to dementovala. Teraz už ale rozhodne neskrýva, že je zaľúbená po uši.

Po futbalistovi Robertovi Lásikovi, s ktorým má speváčka Tina syna Lea, a Michaelovi Kmeťovi, teda Separovi, s ktorým má dcéru Tiu Lillianu, dostal šancu na vážny vzťah s touto jedinečnou ženou ďalší muž. Opäť jej dal osud do cesty mladšieho muža, tentokrát už poriadne - medzi Tinou a Karolom Itaumom je rozdiel 16 rokov. No zdá sa, že to nie je absolútne žiadny problém.

Hovorí sa, že keď sa žena a muž podobajú, je to osudové. V prípade Tiny a britského boxera so slovensko-africkým pôvodom je to v tom prípade jednoznačne láska na celý život. Hovoriť o podobe je totiž v ich prípade slabé slovo.

Tina necháva fanúšikov čakať na nový album už poriadne dlho:

​Nie je to len čokoládová farba pokožky, ktorá Tinu a Karola spája. Oči, úsmev, nos a vôbec, komplet tvár, je až šokujúco identická. "Kebyže si nechám narásť fúzy, ani vlastné matere by nás nespoznali," napísala Tina, no asi ešte trefnejšie by bolo skonštatovať, že by ich nerozoznali. Je až neuveriteľné, že títo dvaja skutočne nie sú dvojčatá a celkom jednoznačne to tak vnímajú aj fanúšikovia speváčky. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

V komentároch sa hneď objavila aj poznámka, že títo dvaja by mali krásne deti, o čom rozhodne niet pochýb, no to sa zrejme nestane. Tina už pred časom skonštatovala, že má konečný počet detí, pričom iste je za týmto rozhodnutím aj jej neliečiteľná choroba, skleróza multiplex, s ktorou sa síce dá žiť dlhé roky celkom v pohode, no tehotenstvo môže prejavy zhoršiť. Na druhej strane, azda aj ona netušila, akú obrovskú lásku si pre ňu ešte osud pripravil a ktovie, možno svoje rozhodnutie o deťoch ešte prehodnotí. Určite by jej všetci držali palce, aby jej vyšlo všetko tak, ako si vysnívala.

Súvisiace články

Najčítanejšie