Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To je ale drzosť! Sotva Patrasová prijala pokoreného Slováčka, už jej ide diktovať život?
Zdielať na

To je ale drzosť! Sotva Patrasová prijala pokoreného Slováčka, už jej ide diktovať život?

Archívna reportáž

Po siedmich rokoch sa javí, že definitívne vyprchala akákoľvek láska vo vzťahu Felixa Slováčka (78) a Lucie Gelemovej (38). Lucie si našla nového bohatého milenca a nezverila sa s tým Slováčkovi. To ho dokázalo vyviesť z miery do takej miery, že sa nezdráhal použiť na jej konkto aj vulgárne slová. Dagmar Patrasová (65) sa na to všetko pozerá s nadhľadom. Za tých sedem rokov si totiž vypočula od oboch všeličo. Konečne to uznal aj jej manžel, ale veľkú pokoru neprejavuje.

Manželský pár Felix Slováček a Dagmar Patrasová sa konečne po rokoch vrátil späť k sebe. Po celý čas v to Patrasová zrejme verila, ale teraz, keď je na koni, už veľmi neskáče nadšením. Posledný škandál jej manžela s milenkou iste ešte bude nejaký piatok predýchavať. A ani častá zmena jeho názorov počas tohto konfliktu s Gelemovou ju iste netešila. Vianoce spolu po rokoch strávili na chalupe spolu s ich deťmi. Na silvestera už ale zostala Dagmar kvôli ich zvieratám doma v Prahe, zatiaľ čo Felix oslávil nový rok trávil s deťmi.

Na vzťah s manželom a jeho neveru pozerá pragmaticky, ako priznala vo veľkom rozhovore pre Expres.cz. "Viete, Felix v podstate nikdy neodišiel. Bol tu prakticky každý deň a stále sme fungovali ako rodina, nerozdeľovali nás žiadne reči. Určite nebolo pravdou, že by ma manžel a deti odrezali od sveta, všetci sme sa v našom dome stretávali," zmienila sa o jej ponímaní reality v rodine. "Mediálna masáž, ktorá sa rozpútala okolo manželovej milostnej aféry, nebola vôbec príjemná pre mňa, ani pre deti. To, čím som si prešla počas tých siedmich rokov, by som nepriala nikomu. Nebol to med," dodala a skutočne to musí uznať asi každý - tolerovať 7 rokov verejnej nevery je až ťažko pochopiteľné. Prekonať trápenie jej do istej miery pomáhal priateľ z Talianska menom Vito.

"Je to človek, ktorý je mojím fanúšikom už dvadsaťtri rokov. Keď si prečítal o našich konfliktoch s manželom, dodal si odvahu a zavolal mi. Potom za mnou prišiel z Kalábrie a povedal mi, ako ma už roky miluje, čo bol pre mňa šok. V tom čase mi veľmi pomohol po psychickej stránke a časom sa z toho vyvinul pekný vzťah. Vito ešte nevie, čo sa tu deje, je príliš skoro, ešte som s ním o tom hovorila. Zatiaľ nevidím dôvod na zmenu," zverila sa Dagmar o vzťahu s Vitom až s prekvapivou tvrdosťou voči manželovi - ako sa hovorí, pomsta je sladká. Napokon jej dôvera voči Felixovi je za tie roky jeho nevery a útokov, pochopiteľne, riadne naštrbená a, naopak, Vitovi zjavne dôveruje a nechce ho stratiť.

Dáda sa vzťahom s Vitom netajila, viackrát zdieľala spoločné fotky aj so slovani "milujem ťa":

Ješitný Slováček sa k Vitovi stavia ako k uzavretej kapitole. Stále vidí hlavne seba a svoje pevné miesto pri manželke, napriek všetkému. "Samozrejme, že som pána Vita poznal už predtým. Keďže je to veľmi sympatický a múdry pán, bol som mu vďačný, že ma, povedzme, zastúpil. Pravdupovediac, u Dády býval pomerne krátko, vždy prišiel na pár dní. V tom čase som bol taký zaneprázdnený vlastnými záležitosťami, že som na nich dvoch veľmi nemyslel," zhrnul svoj názor na Vita bez väčšej sebareflexie. "Teraz sedím vedľa Dády a malo by to tak zostať. Ako pán Vito prišiel, tak aj odíde," dodal sebavedomo, akoby mal pocit, že po rokoch nevery ešte nebodaj môže manželke niečo diktovať. Ako je pri tomto pár známe, napokon aj tak môže byť všetko úplne inak a niet divu, že Dáda si chce nechať aj zadné vrátka.

Súvisiace články

Najčítanejšie