Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľmi zvláštne správanie Táni Pauhofovej vyvoláva otázky! Mobil nedvíha ani manželovi!
Zdielať na

Veľmi zvláštne správanie Táni Pauhofovej vyvoláva otázky! Mobil nedvíha ani manželovi!

Archívna reportáž

V dnešnej dobe znie až takmer neuveriteľne, že niekto nechce komunikovať prostredníctvom telefónu. Takýmto človekom je vraj známa herečka Táňa Pauhofová (38), ktorá sa vlani tajne vydala za úspešného hudobníka Jonatána Pastirčáka (28). Dokonca podľa jej slov nedvíha telefón ani jemu. Jednoducho nerada komunikuje bez priameho fyzického kontaktu s dotyčnou osobou. Lepšie je preto v jej prípade použiť SMS, keď je to súrne, či dôležité.

Pôvabná herečka Táňa Pauhofová už viackrát dokázala v rôznych talk show, že jej zmysel pre humor rozhodne nechýba. Vtipne reagovala aj v talk show 7 pádů Honzy Dědka. Je preto otázne ako vážne treba brať jej tvrdenie: "Nikdy neberiem telefón." Herečka, ktorá musí už aj vzhľadom na svoje povolanie neustále verejne komunikovať a viesť rozhovory, ale zrejme skutočne nevymýšľa. Priznáva, že s komunikáciou má vraj veľký problém v prípade, že nemá niekoho priamo pred sebou. "Potrebujem vidieť a cítiť človeka, aby som s ním mohla hovoriť, cez telefón som neistá," zverila sa so svojou zvláštnou "poruchou" na prekvapenie moderátora populárna herečka.

Nie je preto vôbec jednoduché sa s ňou spojiť, a to aj v prípade, že by jej tak mohla uniknúť nejaká dôležitá záležitosť, či ponuka. "Vidím, že mi niekto volá, ale ja to nezdvíham. Potom sa osobne veľmi ospravedlňujem, ale nemôžem telefonovať. Volám len v krízových situáciách. Ale neviem, ako sa dá normálne diskutovať po telefóne," vysvetľovala svoje dôvody nevšedná kráska s hrdzavými vlasmi. Aj jej správanie a konanie je občas nevšedné, ale na to si už jej blízki a známi mohli zvyknúť. Iste už máločo prekvapí aj jej mladého manžela. Spoznávali sa pár rokov, než sa rozhodli, že sa stanú manželmi. Sobáš sa im ale podarilo vlani pred verejnosťou úspešne utajiť.

Toto o sebe Táňa v talk show prezradila:

Svoj vzťah s mladým hudobníkom a zvukovým majstrom Jonatánom Pastirčákom verejne prezentovala Pauhofová na jeseň v roku 2019, keď sa spolu objavili bok po boku na módnej prehliadke a obaja pritom nešetrili úsmevmi. Všetci museli uznať, že im to spolu veľmi pristane a ako sa ukázalo, porozumeli si spolu aj po duševnej stránke natoľko, že po čase začali spolu aj bývať. Svoj súkromný život ale herečka nerada prezentuje na verejnosti. Zároveň si však veľmi dobre uvedomuje, že strata súkromia je aj akousi daňou za popularitu, a preto médiám sem-tam niečo predsa len prezradí.

Táňa si svoje súkromie stráži a má jasné pravidlá, svoju energiu venuje najmä práci v divadle a filme:

Jonatán Pastirčák Táni zrejme imponoval aj tým, čo ako mladý hudobník dokázal vo svojom odbore. Koncertoval vo viacerých európskych štátoch, ako aj v USA. Skomponoval hudbu aj do niekoľkých filmov a tanečných programov. Bilanciu úspechov má teda na svoj vek celkom slušnú. Táňa v ňom zjavne našla konečne po niekoľkých neúspešných vzťahoch toho pravého. Zakrátko po ich naviazaní vzťahu začali spolu bývať v dome v lukratívnej časti Bratislavy, ktorý zdedila herečka po milovanom starom otcovi a dala nákladne zrekonštruovať. No iste vie ušetriť na účtoch za mobil, keďže táto forma komunikácie u nej jednoducho nefunguje.

Súvisiace články

Najčítanejšie