Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľké prekvapenie! Muradov na fotke opäť v Bagárovej posteli!
Zdielať na

Veľké prekvapenie! Muradov na fotke opäť v Bagárovej posteli!

Archívna reportáž

Uplynulé Vianoce priniesli dve skutočne nevianočné, neveselé témy, navyše poriadne šokujúce. Rozchod ohlásiliu hneď dva celebritné páry - bezdetní manželia Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí, a Monika Bagárová a Makhmud Muradov, ktorí síce neboli papierovo svoji, ale zas majú dieťa.

Kým manželia Brzobohatí sa zjavne nerozišli práve v dobrom, o čom svedčia aj vyjadrenia krásnej Miss World na margo jej manžela, ktorý má už zrejme aj novú lásku, Bagárová s Muradovom to skúšajú priateľsky. Už v Monikinom vianočnom priznaní o rozchode sa dalo celkom zjavne čítať, že sa nekonajú žiadne animozity. Obaja sa o sebe vyjadrujú s rešpektom, až by sa zdalo, že to ešte nie je s ich láskou celkom stratené.

Uzbecký zápasník MMA poprel klebety o tom, že by mal vo svojej rodnej krajine milenku a nebodaj aj dieťa, čo by sa dalo považovať za neprekonateľný problém. Všetko ostatné by sa snáď dalo riešiť, najmä s ohľadom na to, že Monika s Machom svorne tvrdia, že na prvom mieste sú záujmy ich dcérky Ruminky. 

Monika si dáva posledné dva roky tvorivú pauzu, toto je jej duet so sestrou:

"S Machom sme sa rozšili z mnohých dôvodov. Obaja sa ale budeme snažiť, aby Ruminke v živote nechýbal úsmev a radosť zo života," napísala v priznaní o rozchode Monika Bagárová to najpodstatnejšie, čo môžu rodičia pre dieťa aj po rozchode spraviť. "Mne je jedno, čo si o mne ľudia myslia, čo o mne napíšu, alebo hovoria. Mňa ich názor vôbec nezaujíma. Dôležité pre mňa je len to, že mám zdravú dcéru a zvyšok mi je šumafuk," dal zas celkom jasne najavo svoj postoj Muradov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Ako je už jasné, na Vianoce síce domov neprišiel, zato teraz už áno. Na svojom profile na Instagrame zverejnil fotku, kde leží vedľa svojej spiacej dcérky evidentne v domácej posteli, keďže na jednom z vankúšikov je Ruminkine meno. Nie je síce jasné, kto ich odofotil, no celkom oprávnene sa dá domnievať, že to bola práve Monika - príspevok mu aj lajkla. Mach ju má evidentne stále rád, hoci azda už nie ako partnerku, ale určite ako priateľku a matku jeho dieťaťa. "Kedykoľvek o nej začujem niečo zlé, vždy sa jej zastanem. Je to človek, ktorý v mojom živote niečo znamenal a bude v ňom dosť znamenať aj naďalej. Je to matka môjho dieťaťa," vyjadril sa pekne o svojej expriateľke. Ktovie, či Monika onedlho nepridá aj skutočne spoločnú rodinnú fotku.

Súvisiace články

Najčítanejšie