Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľká radosť u Jágrovcov! Do pôrodu ostávajú už len štyri mesiace!
Zdielať na

Veľká radosť u Jágrovcov! Do pôrodu ostávajú už len štyri mesiace!

Zdroj: instagram/PJ

Známa blogerka Pavlína (29), sa začala zviditeľňovať na sociálnych sieťach nepochybne aj vďaka tomu, že je neter legendárneho hokejistu Jaroslava Jágra (49). Jej mamou je jeho sestra Jitka. Pavlína nemá problém vystavovať na obdiv fotky s krivkami svojho tela v sporom odeve či takmer bez. Poslednú dobu sa však chváli narastajúcimi oblinami jej tehotenského bruška. Po dieťatku so svojím priateľom Sebastianom vraj túžila už dávno a stalo sa.

Aj keď Jágrova neter Pavlína ešte so svojím priateľom Sebastianom nestihla svadbu, ba ani zásnuby, na ceste je už ich spoločný potomok. Na jar sa zverila Blesku, že by si priala stať sa mamičkou. "Veľmi by som chcela bábätko, cítím, že už je čas a že môj priateľ je ten pravý. Tehotná nie som, ale možno čoskoro už budem," povedala optimisticky, a tak sa aj stalo. Začiatkom decembra prekvapila svojich sledovateľov na Instagrame fotkou rastúceho bruška a komentárom, že bábo príde čoskoro. Najnovšie už dokonca priznala, že to bude chlapček a je v šiestom mesiaci tehotenstva. Treba uznať, že vyzerá dobre a okrem bruška nevidieť žiadne prebytočné kilá. 

To ostatne komentuje v podobnom duchu aj nastávajúca mamička. "Je to v poriadku, teraz si to užívam. Necítim sa zle ako v prvom trimestri. A bruško ešte nemám také veľké," vysvetlila Blesku Pavlína. Ale spočiatku jej iste nebolo všetko jedno. "Zo začiatku to bol masaker. Mala som v podstate tri mesiace nevoľnosti bez prestávky,“ požalovala sa. Napriek pokročilému tehotenstvu vraj ešte veľmi nerieši výbavičku a ostatné potrebné veci pre bábätko.To si zrejme necháva na poslednú chvíľu. A taktiež ešte nemá jasno čo sa týka mena pre neho. "Vybrali sme pár, ale ešte sme sa definitívne nerozhodli. Nechám to možno až keď sa narodí, čo nám bude najviac vyhovovať," vysvetľuje Jágrova neter.

Jaromír Jágr je známy ako nekompromisný hokejový útočník, avšak má aj veľké srdce:

​Ktovie, či sa konečne nechá inšpirovať neterou aj Jaroslav Jágr, ktorého chce Pavlína údajne za kmotra. "Rodina z oboch stran má obrovskú radosť. Aj Jaromír,“ uviedla nastávajúca mamička. Napriek mnohým známostiam s krásnymi a známymi ženami, ktoré by zrejme nedbali byť mamami jeho dieťaťa, sa to doteraz žiadnej nepodarilo. Nedarí sa ani jeho poslednej známosti, mladej kráske Dominike Branišovej (26), s ktorou sú spolu už dva roky. Napohľad plachá dievčina je skúsenou modelkou a pôsobila aj niekoľko rokov v zahraničí. Modelingu sa ale  venuje už len sporadicky. Teraz sa stará hlavne o Jágra, varí mu a robí dokonca aj šoférku.

Pavlíne materstvo pristane:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavlína Jágrová (@pavlinajagrova)

Do spoločnosti spolu veľmi nechodia, vraj si najradšej užívajú súkromie domova. Jágr má veľa starostí so svojím hokejovým klubom, a tak je rád, keď mu jeho mladá priateľka vytvára domáce zázemie, pričom nezabúdajú ani spolu športovať. Mladá atraktívna žena vraj nerieši veľký vekový rozdiel medzi ňou a slávnym hokejistom. "Tak vzhľadom na to, že Jarda hrá aj v jeho rokoch stále hokej, tak ja tam nejaký vekový rozdiel fyzicky ani mentálne veľmi nevidím," tvrdí Dominika. Jágr by ale nemal predsa len zabúdať na svoj vek, už o mesiac oslávi päťdesiatku. Ak by mu utiekla aj táto sympatická dievčina, musel by opäť loviť medzi mladými kráskami, čo je v jeho veku iste čoraz únavnejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie