Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Druhé tehotenstvo Šafářovej a Vondráčkovej exmanžela Plekanca! TAKTO si tenistka udržiava formu!
Zdielať na

Druhé tehotenstvo Šafářovej a Vondráčkovej exmanžela Plekanca! TAKTO si tenistka udržiava formu!

Archívna reportáž

Len prednedávnom vydatá tenistka Lucie Šafařová (34) je šťastná, že spolu s hokejistom Tomášom Plekancom (39) tvoria spolu s ich dcérkou Leontínkou (2) spokojnú rodinu. Okrem nej majú ale často v ich domove aj dvoch synov z predošlého vzťahu hokejistu s Luciou Vondráčkovou. Ako ale vidieť podľa slov usmievavej sympatickej tenistky, pokojne by prijali do rodiny aj ďalšieho potomka. Má vraj rada veľkú rodinu.

Bývalú tenistku Lucii Šafářovú baví byť rovnako mamou, ako aj milujúcou manželkou, ktorá vraj manželovi dokáže pripraviť aj chutné a zdravé jedlo. Spolu s dvojročnou dcérkou už pripravovali aj sladké vianočné koláčiky. Leontínka sa snažila vykrajovať formičkami nejaké tvary z cesta, prezradila šťastná mamička. Vianoce budú tráviť v Brne, spolu s jej rodinou, ako vždy doteraz. Nečudo, že pri takejto idylke sú plány na ďalšie deti samozrejmosťou.

Na Lucii vidieť, že ju materstvo baví. "Dokážeme si predstaviť, že by sme spolu mali ešte druhé dieťa. Mám rada veľkú rodinu, tak uvidíme," odpovedala s úsmevom tenistka na jasnú otázku. Zatiaľ to ale vraj nie je až taká horúca téma. "Dieťaťu by sme sa nebránili, ale nemôžem povedať, že ho plánujeme. Nechávame to do veľkej miery na prírodu a nechávame to plynúť. Takže určite neplánujeme, ale zároveň sa nebránime väčšej rodine," vysvetlila ale pre ŽivotvČesku.cz usmievavá športovkyňa. Spolu s manželom Tomášom Plekancom si teraz užívajú cestovanie a spoločné športové aktivity, do čoho zapájajú až aj ich malú dcérku.

Toto na seba prezradili v talkshow:

Aj keď už Šafářová s profesionálnou kariérou skončila, pohyb a športom nezanedbáva. Vidieť to aj na jej figúre. "K postave mi môj športový život veľmi prispel. Stále mám rada rôzne športy, som veľmi aktívny človek, rada som v pohybe a cvičenie ma baví neustále. Myslím si, že je to veľmi o rutine a zvyku. Rada športujem s manželom a priateľmi, ale keď nie je čas vyraziť s partiou, tak si rada zacvičím aj sama doma," zverila sa s tým, že sa chce udržiavať v kondícii. "Tomáš sa musí udržiavať oveľa viac fit. Ako hovorím, človek sa počas kariéry udržiava, má viac svalovej hmoty, všetko je iné. Ja už cvičím len pre radosť to, čo ma baví, tak, aby som sa cítila zdravá. Ale s Tomášom nás baví podpichovať," prehodila Lucka so smiechom na margo manžela, ktorý stále hrá hokej, hoci už "len" doma, v Kladne, po boku kamaráta Jágra.

Plekancovci sú rozkošná rodinka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Lucie zabezpečuje aj domácu stravu, tiež je zjavné, že preferujú zdravé jedlá. "Varenie ma baví, a tak sa snažím variť. My jeme takú jednoduchú, zdravú stravu, takže to nemám veľmi zložité. Ale snažím sa vymýšľať rôzne jedlá - od cestovín, rizota, jeme veľa šalátov, mäsa. Tomáš robí výborné steaky, to je jeho parketa," povedala s tým, že občas aj zhreší. "Hriech mám aj ja, milujem hranolky. Pokojne s kečupom aj tatárskou omáčkou naraz. A tiež mám veľmi rada buchty. Ja mám to šťastie, že si môžem dopriať, čo len chcem, ako športovkyňa som sa naučila jesť zdravo. U nás doma je štandardom veľa zeleniny a ovocia, ale nebránime sa ani sacharidom, ale radšej v zdravej forme," zdôvodnila, prečo sa nemusí obávať neželaných následkov, keď si občas dopraje aj niečo kalorické. Nie je pritom nič lepšie, ako keď žena otehotnie v dobrej fyzickej kondícii, obvykle potom aj rastúce telo zvláda vďaka pevnému svalstvu a dobrému zdraviu lepšie. A vo vzduchu visí, že u Plekancovcov to zrejme už nepotrvá dlho, kým sa podarí splodiť druhého potomka.

Súvisiace články

Najčítanejšie