Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Cibulková s veľkým prekvapením! PODELÍ sa o svoje súkromie viac, ako bežne!
Zdielať na

Cibulková s veľkým prekvapením! PODELÍ sa o svoje súkromie viac, ako bežne!

Archívna reportáž

Dominika CIbulková bola v podstate celý život aktívnou športovkyňou, z toho väčšinu profesionálkou, ktorá fantasticky reprezentovala Slovensko. Dostala sa až na štvrté miesto v rebríčku žien WTA, stala sa majsterkou sveta a zarobila si rozprávkové milióny. Teraz už môže zaslúžene oddychovať a venovať sa rodinke. No ani tak nie je celkom neaktívna.

Dominika Cibulková nezaspala na vavrínoch a nerozhadzuje len tak do vetra tvrdo zarobené milióny. Vlastní už dlhšie tenisovú školu, má aj niekoľko nehnuteľností, prednedávnom si otvorila obchodík s detským oblečením a aktuálne si našla aj ďalšiu aktivitu, hoci zatiaľ nie je jasné, či bude platená, alebo chce jednoducho svojim fanúšičkám spraviť službu a radosť zároveň.

Dominika nikdy nepatrila medzi ultra štíhle športovkyne, na rozdiel od niektorých jej kolegýň. Má pevný, svalový základ a je nízka, preto pôsobí robustnejším dojmom. Pravdou ale je, že počas tehotenstva, celkom prirodzene, pribrala.

Každý profi športovec vie, že koniec kariéry je pre telo veľký šok, o to viac sa musia udržiavať priebežne vo forme:

No už pol roka po pôrode začala pracovať na svojej figúre a výsledok sa rýchlo dostavil. Ešte nie je v cieli, ale minimálne s bruškom už môže byť úplne spokojná. A to zaujalo evidentne aj mnohé iné ženy v podobnej situácii. "Pred pár dňami som sa vás pýtala, či by vás zaujímal môj tréningový plán maminy na materskej a veci s ním spojené," začala svoj príspevok v instastories Dominika. Prekvapivý bol ale dôvod, prečo to nespravila už dávno. "Úprimne? Pretože nie som osoba, ktorá pridáva takéto veci na sociálne siete. Môže sa zdať, že žijem verejne, ale verte mi, že sem pridávam len veci, ktoré chcem a nevadí mi, že budú rozoberané v novinách. Takže ak by sa vám zdalo, že o mne veľa viete, musím vás sklamať, lebo na vylievanie srdca a riešenie problémov mám svojich najbližších a nie sociálne siete," obsiahlo vysvetlila, prečo sa nedelí o súkromné veci, vrátane tréningu.

Dominika už od pôrodu výrazne schudla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

No v tomto prípade sa rozhodla spraviť výnimku. "Rozhodla som sa, že už o pár týždňov sa s vami kúsok podelím, čo sa týka môjho tréningového režimu v misii chudnutie," prezradila Dominika, čím nepochybne potešila mnohé ženy, nielen na materskej. Predsa len, vždy je dôveryhodnejšie, keď tréningy zostavuje osoba, ktorá žije športom celý život a je isté, že má prístup k informáciám od profíkov. Už si len počkať, ako bude výsledok vyzerať.

Stacionárny bicykel a posilňovňa, aj to sú Dominikine zbrane:

Instagram/DC

Súvisiace články

Najčítanejšie