Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vin Diesel dojímavo zastúpil zosnulého Paula Walkera. Jeho dcéru doviedol k oltáru!
Zdielať na

Vin Diesel dojímavo zastúpil zosnulého Paula Walkera. Jeho dcéru doviedol k oltáru!

Archívna reportáž

Uplynulo už osem rokov od tragickej smrti sympatického hollywoodskeho herca Paula Walkera. Osud zariadil, že tak, ako ho rýchle autá v sérii Rýchlo a zbesilo preslávili, tak sa mu jedno z nich stalo osudným. Jeho jediná milovaná dcéra Meadow bola vtedy len 15-ročná pubertiačka, dnes je z nej už čerstvo vydatá žena.

Dcéra amerického herca Paula Walkera († 40) Meadow Walker (23) sa vydala za herca Louisa Thorntona-Allana. K oltáru ju nedoviedol nikto iný, ako jej krstný otec, priateľ a kolega jej zosnulého otca, hviezdny Vin Diesel.

Meadow sa na Instagrame podelila o momentky zo svadobného obradu na pláži. Zverejnila čiernobiele video a napísala k nemu: "Sme svoji". Na videu sa Meadow prechádzala v svadobných šatách a užívala si jazdu autom so ženíchom. Vidno tiež, ako víta svojho krstného otca Vina Diesela a jeho rodinu, keď prichádzajú na miesto svadby.

Vin Diesel je výlučne akčný hrdina, či ide o Fast&Furious, alebo iné trháky:

​Zdieľala aj dojímavú fotografiu s Vinom Dieselom, keď ju viedol k oltáru namiesto jej zosnulého otca. K fotkám napísala len radostné: "Ayooooo." V ten istý deň Vin na svojom instagramovom účte zdieľal kresbu, na ktorej sa pozerá na Paula Walkera. Fanúšikovia sa pri pohľade na Vina, ktorý na svadbe prevzal úlohu Paula, dojímali. Tak ako vo filme, aj v skutočnosti si boli Paul a Vin veľmi blízki a Meadow svojho krstného otca skutočne zbožňuje.

Takto hrdo odviedol Vin krstnú dcéru k oltáru:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker)

Vin Diesel má k Meadow veľmi blízko a dokonca diskutoval o možnosti, že by sa objavila v niektorom z nadchádzajúcich dielov série. "Dovoľte mi len, bez toho, aby som vám prezradil všetky tajomstvá Rýchlo a zbesilo 10, povedať, že nič nie je vylúčené," pezradil Vin pred časom pre eonline.com. "Je to prvá osoba, ktorá mi na Deň otcov zaželá všetko najlepšie. Vidieť ju s mojimi deťmi je jedna z najkrajších vecí. Sú chvíle, keď ju sledujem, ako sa hrá s mojou 6-ročnou dcérou Pauline, a zasiahne ma to tak hlboko, pretože si viem predstaviť, čo by cítil môj brat, keby to videl," dodal dojatý krstný, a teraz už aj svadobný otec Meadow Walkerovej.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie