Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jágrov vážny vzťah s mladučkou kráskou - TAKTO to celé začalo!
Zdielať na

Jágrov vážny vzťah s mladučkou kráskou - TAKTO to celé začalo!

Archívna reportáž

Takmer päťdesiatročný slávny český hokejista Jaromír Jágr (49), už vo svojom živote vystriedal množstvo krásnych žien, no doteraz sa neoženil a nemá ani potomka. Aj keď to neraz vyzeralo sľubne, po pár rokoch života s ním ho každá nádejná manželka po "vzájomnej dohode" opustila. Niekde bude zrejme chyba, otázka je, na koho strane. Aktuálne dostal ďalšiu šancu a zatiaľ to vyzerá nádejne.

Jaromír Jágr (49), český hokejový boh, zatiaľ zjavne nemal šťastie pri výbere tej pravej. Časom sa totiž vždy ukázalo, že to dobre nefunguje, hoci išlo neraz aj o dlhšie vzťahy. Medzi jeho partnerky patrila aj krásna Andrea Verešová, s tou žil až šesť rokov. Veľa otáznikov viselo už od začiatku nad jeho vzťahom s Veronikou Kopřivovou, s ktorou sa rozišiel po štyroch rokoch v roku 2019. Teraz žije s ďalšou veľmi mladou kráskou, Dominikou Branišovou (26).

Starosťami s vlastným hokejovým klubom zavalený Jágr má iste radosť z úspešne sa rozvíjajúceho vzťahu s modelkou. Veľa sa o nej ale nevie. Pochádza z Přibrami, ale od sedemnástich rokov lietala po svete a venovala sa modelingu. Trochu o sebe prezradila portálu iDnes.cz. Najviac očakávaná odpoveď bola tá, ako sa zoznámila s Jaromírom. "Bolo to v mojej poslednej práci. Robila som manažérku jednému pražskému klubu a Jaromír tam prišiel ako hosť.To bolo vlastne naše prvé stretnutie," zverila sa Dominika Branišová, ako sa jej podaril tento "úlovok". Dodala, že potom trvalo niekoľko mesiacov, kým sa vďaka ich spoločným priateľom stretli opäť, aby ujasnila, že sa navzájom úmyselne nevyhľadávali.

Vypočujte si, čo na seba Jágr prezradil v televíznej šou:

Mladá atraktívna žena vraj nerieši veľký vekový rozdiel medzi ňou a slávnym hokejistom. "Tak vzhľadom na to, že Jarda hrá aj v jeho rokoch stále hokej, tak ja tam nejaký vekový rozdiel fyzicky ani mentálne veľmi nevidím," tvrdí Dominika. Nepochybne sa s hokejistom cíti dobre a iste aj on s ňou. Panuje medzi nimi dôvera, on sa jej dokonca nebojí zveriť do rúk aj volant svojho luxusného auta, keď sa mu nechce šoférovať a verejne pochválil jej šoférsku zdatnosť. Na svojom Instagrame prvýkrát zverejnil spoločnú fotku s Dominikou minulý rok vo februári, po oslave svojich narodenín. Spoločný záber zdieľala aj Dominika a pridala k nemu srdiečko. A nielen šoférovať je ochotná z lásky k Jaromírovi, dala sa aj na varenie, ako prezradila.

Bývalá modelka sa priznala, že vzhľadom na svoje povolanie a neustále cestovanie s ním spojené, veľa nevarila. Teraz aj kvôli lockdownu a zavretým reštauráciám zvážila, že to treba zmeniť. "Povedala som si, že je tá pravá chvíľa sa do toho pustiť. Takže som začala variť a piecť. Snažím sa robiť zdravé jedlá," vysvetlila s dodatkom, že Jágrova mama varí hlavne české jedlá a ona chce preto pre zmenu dopriať svojmu partnerovi ryby a zeleninu. Ale ako sa Jarda žartom nedávno posťažoval, pribral vraj aj vďaka chutným sušienkam, ktoré mu Dominika často pripravuje. Rada mu zrejme dopraje každé potešenie, zjavne vie, že láska prechádza aj cez žalúdok. Branišová sa pre jej vzťah s Jágrom zatiaľ necíti byť pod tlakom, ani drobnohľadom verejnosti. Napokon, do spoločnosti teraz ani nechodia, ale počíta s tým, že sa to v budúcnosti asi zmení. No vzťah s Jágrom by zjavne stál aj za niektoré príkoria.

Súvisiace články

Najčítanejšie