Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Anjel strážny v akcii! Kubovčíkovcom zvláštnym spôsobom zachránil život!
Zdielať na

Anjel strážny v akcii! Kubovčíkovcom zvláštnym spôsobom zachránil život!

Niektoré veci sa jednoducho nedajú racionálne vysvetliť, či lepšie povedané, v mnohých prípadoch sa človeku viac pozdáva verzia, ktorá je tak trošku tajomná. Ľudia radi veria na osud, aj na to, že niektoré náhody nie sú náhodné a "vesmír" im tým chcel niečo povedať. Podobné zážitky má aj herečka a obľúbená tvár jojkárskeho Inkognita, Zuzana Kubovčíková Šebová.

Hoci vyslovene spájanie s ezoterikou je mnohým inak racionálne zmýšľajúcim ľuďom proti srsti, predsa len azda každý zažil situáciu, keď jednoducho pripustil, že sa mu udiala prinajmenšom veľmi zvláštna vec. Nemusí ísť pritom o žiadne "duchariny", niekedy stačí aj súhra náhod, ktorá vyústi do prekvapivého rozuzlenia. Vďaka takýmto zážitkom verí na veci medzi nebom a zemou aj sympatická Zuzka Kubovčíková Šebová.

Aj ona ale tak trochu naznačila, že vždy najprv hľadá racionálne vysvetlenie, ale niekedy to jednoducho tak celkom nejde. "Človek sa veľakrát dostáva do situácií, keď už mu nič iné neostáva, len veriť, že je niečo medzi nebom a zemou, aby sa vedel s rôznymi vecami vysporiadať a tak nejako si ich v hlavičke poukladať," vysvetlila Zuzana, ako vníma nastavenie premýšľania azda väčšiny ľudí.

K trojročnému Rudkovi pribudne každým dňom súrodenec:

​Čoskoro dvojnásobná mama verí, že skutočne existujú veci, ktoré sa nedajú vysvetliť. Jedna zaujímavá záhada sa dotkla aj jej života, spoločne s manželom Michalom Kubovčíkom. "Pred rokmi sa nám stalo, keď sme boli s Miškom v Melbourne, že sme sa prechádzali po meste a on zrazu vymyslel taký plán, že je tam najväčšie 3D kino a pôjdeme sa pozrieť na nejaký film. Šlapali sme tam hodiny, mne sa to už zdalo byť fakt ďaleko, ale jeho to tam hrozne ťahalo, a tak sme boli v tom kine dve hodiny, sme si pozreli rozprávku, a keď sme odtiaľ vyšli, všetci nám písali, či sme v poriadku," priblížila na oko bežný príbeh s prekvapivým rozuzlením.

​Počas tých dvoch hodín totiž došlo v Melbourne k útoku. "V centre Melbourne jazdil šialenec, ktorý tam zrážal ľudí po chodníkoch a dokonca to bolo aj na mieste, kde sme my dve hodiny predtým boli a niečo sme si tam kupovali. Takže vtedy sme si tak večer povedali, že ďakujeme ti, panebože, že si Miška ťahal nejakým smerom a že ja som išla za ním a takto sme to zvládli. Mali sme z toho potom veľmi zvláštne pocity," prezradila Šebový svoju skúsenosť s "anjelom strážnym", ako by mnohí takýto zážitok označili. "Takýchto príbehov mám viacej, keď naozaj vieš, že ten hore sa rozhodoval, či si ťa ešte nechá, alebo ako to celé urobí," uzavrela s pokorou a vďakou sympatická herečka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie