Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Celeste Buckingham našla na Madeire lásku, hoci to vôbec neplánovala!
Zdielať na

Celeste Buckingham našla na Madeire lásku, hoci to vôbec neplánovala!

Archívna reportáž

Jedna z našich najúspešnejších speváčok, dokonalo namixovaná Celeste Rizvana Buckingham, je už v podstate tekmer začiatku pandémie mimo našej krajiny. Rodáčka zo švajčiarskeho Zürichu, s oficiálnym bydliskom v Nashville v USA, žijúca v Bratislave, s kariérou rozbehnutou na Slovensku, aktuálne ale už niekoľko mesiacov obývajúca nádherný ostrov večnej jari - Madeiru, kde sa nachádzajú aj jej rodičia. No so slovenskými fanúšikmi nestráca kontakt a pravidelne ich informuje, ako sa jej darí.

Na rozdiel od mnohých ostatných celebrít, ktoré chrlia na Instagram fotku za fotkou, prevažne dráždivého charakteru odhaľujúc viac či menej kože, prípadne čo nové si kúpili, alebo kde práve dovolenkujú, 25-ročná Celeste Buckingham je úplne iná káva.

Príspevky Celeste nesú obvykle odkaz, nebývajú prvopolánové, ani nemajú za cieľ ohurovať fotkami upravenými za hranicu uveriteľnosti. Sympatie mnohých si získala aj úprimnou spoveďou o boji s nadváhou, ktorá viedla až k psychickým problémom. Celeste podľahla tlaku šoubiznisu, aj hlúpym komentárom a nezdravým chudnutím si zavarila. Našťastie, svoj problém pomenovala a vyriešila a podelila sa so skúsenosťou aj so svetom.

Celeste vypĺňa voľné dni aj písaním knihy:

​Teraz priniesla ďalšiu správu, ktorou si iste získa srdcia fanúšikov. Celeste našla na Madeire skutočnú lásku. No nie v podobe vzťahu s mužom, ale v podobe tej najúprimnejšej, vernej lásky psa k človeku. "Našli sme sa. Už vyše týždna riešim túto krasavicu. Jedného dňa sa objavila u mňa na dvore, dala som jej najesť a nejaké Whiskine nepoužité hračky a 6 dní sme sa spolu na záhrade zabávali. Dala som jej okolo krku obojok s menom a číslom a vybavila som jej aj domček. Keď som sa jedného rána zobudila, zrazu nebola," načrtla speváčka situáciu so zdanlivo nedobrým koncom. 

Celeste, a dokonca aj jej mačka Whiskey boli smutné, že prítulná sučka zrazu zmizla. Ukázalo sa ale, že Buckingham spravila dobre, keď na obojok napísala svoje číslo. Zavolal jej istý pán a Celeste si už aj trielila pre novú kamarátku. "Dnes zároveň hlásili obrovské búrky a krupobitie a tak som ju v daždi zobrala k veterinárke. Po štyroch hodinách je umytá, začipovaná a moja. Sme obe zmoknuté a šťastné a už sa tešíme, že si aj Whiskey na ňu zvykne. Vitaj doma, Fiona," predstavila Celeste svoju novú štvornohú lásku, ktorá vytvorila s mačkou dokonalý tandem. Je to na pohľad neveľmi atraktívny oriešok, no práve takí dokážu byť najvernejší, za lásku a teplo domova bývajú obzvlášť vďační.

Súvisiace články

Najčítanejšie