Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Lela Ceterová ukázala mega zbierku kabeliek! Za TOTO by sa dal kúpiť dom!
Zdielať na

Lela Ceterová ukázala mega zbierku kabeliek! Za TOTO by sa dal kúpiť dom!

Archívna reportáž

Slovenská playmate, Lela Ceterová (31), iste zdieľa so svojím snúbencom, Karlosom Vémolom (35), sklamanie zo straty opasku šampióna strednej váhy v Oktagone MMA. Nesplnil totiž váhový limit a o titul už preto v sobotu hrať nemôže, aj keď na rozhodujúci zápas so slovenským zápasníkom Milanom Ďatelinkom nastúpi. Zdá sa, že na slovenských zápasníkov má smolu, veď aj v roku 2019 ho porazil v dôležitom zápase náš Attila Végh. Slovenských žien sa ale zrejme nebojí. Lelu požiadal v decembri dokonca už aj o ruku.

Pre Lelu Ceterovú, matku jeho malej dcérky Lili, robí Karlos Vémola po obnovení vzťahu snáď všetko, čo jej vidí na očiach. Je zjavne šťastný, že sa k nemu Lela po pár mesiacoch odlúčenia kvôli jeho údajným neverám v novembri minulého roku vrátila. Vzápätí s ňou zašiel aj do Parížskej, známe pražskej ulice s najluxusnejšími obchodmi. Tam si hneď kúpila luxusnú LV kabelku, s ktorou sa, pochopiteľne, okamžite pochválila na Instagrame. A nezostalo len pritom.

Na znak uzmierenia ju zobral Karlos začiatkom decembra na romantický víkend spojený s nákupmi do Dubaja. To bol iste nezabudnuteľný zážitok. Za jeden deň stihli obísť veľa obchodov, medzi nimi nemohli chýbať ani tie s luxusnými kabelkami a všetky nákupné tašky s vyhlásenými značkami vyložila na posteľ v luxusnom dubajskom hoteli a pochválila sa opäť verejne.

Zopakuje sa dnes tento moment v podaní Ďatelinku?

​V dome Karlosa Vémolu v Prahe má Lela podkrovnú izbu, ktorá slúži ako šatník, kde všetky svoje poklady skladuje. "V mojom kráľovstve sa cítim najlepšie," tvrdí s nadšením tak trochu márnotratná kráska s mnohými plastickými vylepšeniami.  Kabelky, ktorými sa chváli, zriedkakedy stáli menej ako dvetisíc eur za kus, a len na fotke ich vidno zhruba 20. Takmer s istotou sa dá povedať, že za cenu jej zbierky by si hravo mohla kúpiť aj menšiu nehnuteľnosť, či luxusné auto. 

Ako sa zápasník MMA priznal, robí mu radosť, keď vidí jej rozžiarené oči nad luxusnými kúskami, ktoré jej rád zaplatí. Aj značkový snubný prsteň vyberal podľa jej vkusu a lacný rozhodne nebol. Kúpil aj na jej želanie veľkú korytnačku, ktorou zvýšil počet zvierat malej ZOO v ich dome s veľkou záhradou zvanom Vémoland. Aj v dome všade panuje vyzývavý luxus, a keď je ten na prvom mieste, nezáleží veľmi ani na vkuse. Lele sa jednoducho oplatilo investovať do premeny svojej vizáže, Karlos si ju tiež všimol na sociálnych sieťach, kde sa rada predvádza. Ale vraj sú si blízki aj povahovo. Karlos proste našiel u slovenskej krásky všetko to, čo sa mu páči a reprezentuje ho. Len sa bude musieť snažiť, aby sa udržal medi najlepšími svetovými zápasníkmi, inak mu môžu dôjsť na taký drahý spôsob života peniaze. Ukázať sa môže už dnes večer v zápase so Slovákom Milanom Ďatelinkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie