Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Najprv pobúrila ľudí fotkou so synom a holými prsiami, potom navždy zmizla zo sociálnej siete!
Zdielať na

Najprv pobúrila ľudí fotkou so synom a holými prsiami, potom navždy zmizla zo sociálnej siete!

Niektoré hviezdy jednoducho nedokážu odolať a občas podpichnú fanúšikov aj fotkami, pri ktorých im muselo byť jasné, že vyvolajú búrlivú reakciu. Modelka a manželka speváka Johna Legenda (39), Chrissy Teigen (32), to robí pravidelne a aktuálne sa jej podarilo proti sebe postaviť opäť dva tábory ľudí.

Chrissy Teigen, niekdajší anjelik Victoria's Secret, patrí medzi ostro sledované hviezdy. S takmer 35 miliónmi sledovateľov je to skutočne doslovné a ona si pozornosť užíva. Fanúšikovia ju milujú za jej úprimnosť, keď pre mamu dvoch detí nie je tabu žiadna téma. Dokonca ani tak bolestivá, ako predčasný pôrod synčeka, ktorý to nezvládol ešte v brušku. Na jeseň s ňou plakal celý svet, keď zverejnila fotky zaliate slzami ešte z pôrodnice.

Teraz ale pridala niečo celkom iné - ešte stále sa venuje aj modelingu, no každá mama to pozná - s deťmi už nie je rodič nikdy sám. A tak jej dvojročný Miles asistoval aj pri fotení dráždivých záberov hore bez. Za to zožala nielen tisíce obdivných a pobavených komentárov a 1,6 milióna srdiečok, ale našli sa, ako obvykle, aj "strážcovia morálky a čistoty", ktorým sa zdalo nevhodné, aby sa ukazovala synovi polonahá.

​Zrejme zabudli, že dvojročné deti sú ešte neraz aj dojčené a nahotu, na rozdiel od temných myslí pohoršených komentujúcich, nevnímajú ako nič zvláštne ani zahanbujúce, a už vôbec nie u vlastných rodičov. Chrissy si už na kritické komentáre zvykla a dokonca nedbá aj priložiť, ako napríklad komentárom: "Počkaj, keď prídu na to, že sa spolu aj kúpeme". No evidentne má istú mieru, čo je ešte ochotná znášať, a čo už nie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Rozhodla sa totiž po vyše desiatich rokoch odísť zo sociálnej siete Twitter, kde mala vybudovanú mnohomiliónovú základňu sledovateľov. "Je čas rozlúčiť sa. Už mi to neslúži k toľkým pozitívam, ako to slúži negatívam a to je, myslím, pravý čas niečo spraviť," napísala na rozlúčku a poďakovala sa fanúšikom. Pravdou ale je, že samotná Chrissy písala niektoré mimoriadne nevhodné komentáre aj k malým deťom a konšpirátorom nebolo treba veľa, aby ju začali okamžite spájať s pedofilnými škandálmi aj okolo Jeffreyho Epsteina. Ona sama zmazala 60 tisíc takýchto tweetow, no mnohé z nich budú navždy kolovať a bez kontextu skutočne pôsobia miestami znepokojivo. Nečudo, že sa napokon rozhodla z tejto "jamy levovej" dobrovoľne odísť. S kontom na Instagrame ale zjavne nič podobné neplánuje, fanúšikovia tak môžu byť pokojní.

Súvisiace články

Najčítanejšie