Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vendula Pizingerová sa PRIZNALA! Deje sa to, pred čím ju mnohí varovali!
Zdielať na

Vendula Pizingerová sa PRIZNALA! Deje sa to, pred čím ju mnohí varovali!

Archívna reportáž

Minulý rok presne na prvého mája šokovala Vendula Pizingerová oznámením, že s o16 rokom mladším manželom čakajú bábätko. Pre 48-ročné ženy to nie je už práve obvyklý vek na otehotnenie, ani donosenie dieťatka. Vendule sa to podarilo, hoci sa nikdy nezverila, akým spôsobom bábo počali. V každom prípade ho plne donosila a dnes robí Josífek Pizingerovcovm radosť už 5 mesiacov.

Ešte stále pomerne čerstvá mama ani nie polročného syna Pepíčka, Vendula Pizingerová (49), si za svoje rozhodnutie priviesť na svet dieťatko vo vyššom veku vypočula spočiatku aj veľmi kruté slová. Mnohí jej vyhadzovali na oči, že je na také čosi už stará a nebude vládať. Netreba ale zabúdať, že má veľmi mladého manžela Josefa (33), ktorý bol zrejme hlavnou motiváciou, aby ešte raz podstúpila tehotenstvo a pôrod, keďže ešte deti nemal. Pepíček sa dokonca sa narodil presne v deň jeho narodenín, 13. októbra. Vendula priznáva, že sa zo synčeka veľmi raduje, ale zároveň nepopiera, že jej dáva vzhľadom na počet rokov materstvo riadne zabrať.

Vlani po pôrode Vendula napísala správu na Instagrame: "Josef Pizinger mladší. 13. 10. 2020, tak ťa teda vítame synu aj s tvojím oteckom, ktorý je presne na deň o 33 rokov starší. Josefe, už som nevedela, či ti mám dať k narodeninám. Verím, že je to ten najkrajší darček". V nedávnom rozhovore pre eXtra. cz odpovedala, či to bol náhodne vybraný termín pre cisársky rez. "Myslím si, že je to symbolické číslo a náhoda to nie je. Naše rodiny sú tak zvláštne karmicky spojené. Nemyslím, že toto všetko bola náhoda a manželovo šťastné číslo je trinástka, takže to všetko zatiaľ sedí," zauvažovala Vendula.

Od 13. októbra sú Pizingerovci šťastnými rodičmi malého chlapčeka:

​Od pôrodu ubehlo pár mesiacov a Pizingerová neustále na svojom Instagrame informuje verejnosť, čo sa deje nové s jej rozkošným synčekom a pridáva aj fotky. Do práce okolo neho zapája všetkých členov rodiny, ako prezradila. Od manžela, staršieho syna, až po svokru, všetci sa s láskou podieľajú na starostlivosti o Josífka. "Syn ho práve včera okúpal a priniesol mi ho už aj prebaleného a oblečeného," pochválila ho s dodatkom, že bračeka kúpal kratšie ako zvykne ona. S pobavením poznamenala, že keď ho raz odovzdávala do rúk svokre, podotkla: "Vidíš aká som ja dobrá kamarátka, porodila som ti vnuka". S manželovou mamou boli totiž priateľkami predtým, ako sa dala do kopy s jej synom. Vtedy sa s ňou Josefova mama na znak nesúhlasu prestala kontaktovať, ale už sa s tým zrejme zmierila a teší sa z vnuka.

Vendula sa delí o mnohé pekné momentky, no ako asi každá mama, priznáva aj to, že materstvo nie je úplne jednoduché:

Napriek ochote rodinných príslušníkov pomáhať, nezvláda Vendula podľa vlastnej mienky neskoré materstvo práve najľahšie. "Pepíček je rýchle bábätko a od tretieho mesiaca sa otáča prakticky sám. Teraz už skúša liezť a robí všetko možné, na svoj vek predčasne, takže mi dáva zabrať. Teraz v noci začal pásť koníčkov a smial sa tak, že som nemohla spať, nič sa nedalo robiť. Preto som nevyspatá," posťažovala sa v rozhovore s tým, že je iné, keď sa nevyspí mladá žena v dvadsiatke, tridsiatke, ona v jej veku už robí kvôli tomu rôzne hlúposti. "Tak už mám spálené hrnce, minule sa mi chytila utierka, poliala som sa kávou. Ale na druhej strane to stojí za to," uznáva jednoznačne šťastná, aj keď unavená mama Veronika.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie