Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Reči o novom vzťahu prinútili Lucku Vondráčkovú zareagovať! TAKÁTO je pravda o jej láske!
Zdielať na

Reči o novom vzťahu prinútili Lucku Vondráčkovú zareagovať! TAKÁTO je pravda o jej láske!

Archívne video

Azda nie je vyhľadávanejších tém, čo sa týka života celebrít, ako ich lásky a rozchody. Deti, svadba, ale možno ešte najviac rozchody - okamžite sa vždy vynoria špekulácie, kto bude ďalší po boku hviezdy. Inak to nie je ani u nás, či už ide o české alebo slovenské známe osobnosti. Dobre to pozná aj Lucie Vondráčková.

Rozvedenú speváčku a herečku Luciu Vondráčkovú spájali od jej rozchodu s hokejistom Tomášom Plekancom už s kdekým, no faktom je, že zatiaľ žije so svojimi dvomi synmi v dome sama. Najnovšie sa ale klebetilo, že sa objavuje až podozrivo často s hercom Milanom Enčevom. Ako sa ukázalo, je to len kvôli spolupráci. Na toho pravého zatiaľ zrejme mladistvo vyzerajúca Lucie nenarazila. Jej priaznivci by jej ale nejakého muža, s ktorým by bola šťastná, iste dopriali, a preto so zvedavosťou očakávajú, kedy sa tak stane naozaj a "princa na bielom koni" stretne.

Samotná Lucie Vondráčková sa však na tom skôr zabáva, alebo správy o jej novom vzťahu necháva bez komentárov. Teraz urobila výnimku. "Hovorila som si, že to nechám plávať, ale nenechám, zase mi prisudzujú ďalšieho kolegu. Po Sámerovi je to môj herecký spoluhráč Enčev, ale už tri roky som single. Mám doma svojich dvoch chlapcov a je nám fajn, pokiaľ sa objaví niekto, kto túto našu rodinnú dynamiku zmení, o ten pocit sa s vami rada podelím," razantne napísala na Instagram, ako je to v skutočnosti s jej vzťahmi. Ktovie, čo ju k tomu priviedlo, že sa odrazu tak otvorene vyjadrila. 

Lucii sa veľmi darí na youtube, s touto piesňou prekročila milióny zhliadnutí:

No je zrejmé, že Enčev asi nemal šancu, pri pohľade na Vondráčkovej bývalých. Exmanžel Tomáš Plekanec je vyšportovaný fešák, podobne vyzerali aj iní muži, s ktorými ju spájali. Medzi nich patril futbalista Tomáš Ujfaluši, krasokorčuliar Tomáš Verner, hokejista Marek Peksa, či parkúrista Tomáš Zonyga. Práve ten posledný napísal pod vyjadrenie Vondráčkovej o tom, že je už tri roky sama, na sociálnej sieti krátky komentár, z ktorého ale bolo cítiť istú ješitnosť: "Ako chceš!" O ich vzťahu sa špekulovalo v roku 2019, keď s ním priletela z Kanady. "So Zonym sme kamaráti a poznáme sa dva mesiace. Chlapci robili v Kanade parkour a ja som sa im snažila prechod do Česka uľahčiť. Chodiť by sme spolu nemohli, vekový rozdiel medzi nami je pre mňa osobne neprekonateľný, ale hovoríme si čokoľvek," vyjadrila sa vtedy o vzťahu s mladým fešákom, s ktorým bola na výlete aj u neho na Morave a zjavne si spolu rozumeli. Ktovie, ako to ale videl samotný Zonyga.

Vondráčkovú spájali aj s hercom Matějom Hádkom. Špekulovalo sa, že odhalenie ich stretnutí sa v jej byte, ktorý mala v spoločnom vlastníctve s manželom na Kavčích horách v Prahe, urýchlilo Plekancovo rozhodnutie rozviesť sa s ňou. Ona vtedy namietala, že išlo len o pracovné schôdzky, hoci sa niekedy poriadne natiahli. Odvtedy si dávala po celý čas rozvodového konania pozor, aby ju už nikto s nijakým mužom nespájal. Určite neprispeli k jej nadväzovaniu vzťahu ani zlé skúsenosti s exmanželom. Navyše sa musí starať o synov, ich domov, ako aj zabezpečeniu peňazí. Usilovne pracuje na nových projektoch a ako sa zdá, je spokojná. Snáď sa alev v jej živote ešte láska objaví.

Súvisiace články

Najčítanejšie