Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Prvé bábätko hereckého páru je na svete! Jeho narodenie tajili takmer týždeň!
Zdielať na

Prvé bábätko hereckého páru je na svete! Jeho narodenie tajili takmer týždeň!

Archívna reportáž

Ďalšie celebritné bábätko uzrelo sveta a keďže jeho rodičia sú známi tajnostkári, čo sa ich súkromia týka, radostnú novinku vyzradili svetu takmer až po týždni od jeho narodenia. No naďalej ostávajú jeho pohlavie a rovnako aj meno a ostatné detaily zahalené rúškom tajomstva.

Herečka Emma Stone aj jej manžel, známy komik Dave McCary, privítali podľa informácii portálu TMZ v prvý jarný deň roku 2021 svojho prvého potomka. Malý uzlíček lásky sa narodil v jednej z losangelských pôrodníc a detaily o pôrode či pohlaví a mena bábätka si čerství rodičia nechávajú ešte stále pre seba.

Keďže je to pre oboch manželov prvé bábätko, zážitok je určite o to emotívnejší a chvíle s ovocím ich lásky si chcú pochopiteľne užiť v súkromí. Navyše, Emma Stone aj jej manžel Dave sú napriek veselým a "ukecaným" povahám známi tým, že keď príde na ich súkromie, vždy si ho úzkostlivo strážia a na zvedavé otázky odpovedajú vyhýbavo, alebo mlčaním. Napriek tomu sa v minulosti na tému rodiny vyjadrila Emma jasne, že aj keď ako mladá rebelka zaryto tvrdila, že deti mať nikdy nechce, vekom zmenila názor. "Ako som v istom veku dozrela, zistila som, že sa veľmi túžim vydať a mať deti," prezradila ešte v roku 2019 pre magazín Elle. Napokon sa však Emmine utajované tehotenstvo, ktorému nahrávala aj "koronová" karanténa, podarilo odhaliť až v jeho vysokom štádiu na konci decembra 2020.

Pozrite si v krátkej ukážke oscarovú Emmu Stone v muzikály Lalaland:

O jej tehotenstve sa však začalo šepkať už dávnejšie, keďže kvôli "konfliktným" dátumom v diári musela odriecť plánované nakrúcanie filmu Babylon po boku oscarového Brada Pitta. Vo filme, ktorého produkciu prerušila pandémia koronavírusu a predpokladaný dátum premiéry sa oddialil až na rok 2022, sa hlavnej ženskej úlohe napokon objaví nemenej talentovaná a krásna herečka Margot Robbie. Čas totiž napokon ukázal, že "konfliktný termín" bol iba krycie meno pre Emmine rastúce bruško a blížiace sa rodičovské povinnosti. Od mimoriadne obľúbenej a obsadzovanej herečky je teda minimálne veľmi sympatické, že si dopredu určila priority a tým je jednoznačne rodina a výchova svojho prvého potomka.

Jeden z mála súkromných príspevkov Davea na Instagrame, ktorým oznámil zásnuby s Emmou, vyvolal v decembri 2019 veľkú radosť. Dnes sa už tešia zo svojho prvého spoločného potomka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @davemccary

Prvé rande usmievavého hollywoodskeho páru sa datuje do roku 2017, keď sa stretli na nakrúcaní známej americkej televíznej šou Saturday Night Live, kde pracuje Dave McCary ako segmentový riaditeľ. Zdá sa, že okrem vzájomných sympatií ich spojil aj zmysel pre humor, ktorým obaja neodškriepiteľne oplývajú. Emma je pre svoj jedinečný zjav a úsmev častokrát obsadzovaná práve do komédií, aj keď oscara za najlepší herecký výkon si vyslúžila v romantickom tanečnom muzikále La La Land. Napokon, aj Dave McCarry už počas štúdia na vysokej škole sformoval partiu komikov s názvom Good Neighbor, teda Dobrý sused, a ich prácu ocenili aj také mená ako Steven Spielberg či známy stand up komik Louis C.K., ktorý v roku 2019 vystúpil aj v bratislavskom Istropolise.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie