Skoro jasno
15°
Bratislava
Inšpirovali ho futbalisti?! Spevák ukázal komplet potetovanú nohu, trvalo to tri dni!
Zdielať na

Inšpirovali ho futbalisti?! Spevák ukázal komplet potetovanú nohu, trvalo to tri dni!

Archívna reportáž

Tetovanie, dnes také moderné, sa historicky datuje až do dávnych čias neolitu, potetovaný bol dokonca aj svetoznámy ľadový mužík Ötzi, ktorého múmiu našli v Alpách na hranici dnešného Talianska a Rakúska. Na tele mal až 61 tetovaní v tvare čiarok a krížikov a hovorí sa, že to boli terapeutické tetovania a liečili nimi bolesti kostí či svalov. Zdobenie ľudského tela odvtedy prešlo obrovským vývojom a dnes sa používa výlučne na estetické účely. Jeho čaru podľahol aj frontman známej kapely Maroon 5 a nedávno sa rozsiahlym tetovaním pochválil na sociálnej sieti.

Spevák Adam Levine (42) sa v príbehu na sociálnej sieti pochválil novým prírastkom medzi jeho početnými tetovaniami, avšak toto veľkosťou "pokreslenej" plochy jednoznačne vedie. Zdobí celú spevákovu nohu a autorom je známy losangelský umelec a tatér celebrít Nathan Kostcheko.

Spevák, ktorý dnes zároveň pôsobí ako porotca v americkej talentovej šou, sa o nových tetovaniach s morskými motívmi na Instagrame vyjadril ako o "najbolestivejšom spôsobe ako chytiť bronz". A niet sa čo čudovať, tetovanie je skutočne komplexné a má množstvo liniek a tiež výplne, čo aj skúsenému tatérovi zabralo tri dni náročnej práce. To sa dalo dedukovať aj z príbehov, ktoré spevák pridával na svoj profil počas uplynulých dní.

Adam Levine sa svojimi tetovaniami rád pochváli aj vo videoklipoch, ako aj v tom najnovšom s Meghan Thee Stallion s názvom Beautiful Mistakes:

"Dnes to bolo au, ale stálo to za to," napísal k fotke z prvého dňa a označil aj Nathana, ktorému sa nezveril do rúk po prvýkrát. Z jeho tatérskeho pera vzišlo aj tetovanie srdca, ktoré zdobí Adamov krk. Nathan je vo svojom odbore uznávaný a pre jeho štýl sú typické temnejšie motívy so smrtkami s kosou a lebkami, avšak podľa jeho portfólia sa zdá, že je veľmi všestranne zameraný umelec. Azda aj preto si tentokrát spevák z jeho repertoáru vybral viac šmrncovný, surferský motív "komiksových" vĺn.

Takto vyzerá Adamova noha:

Instagram/AL

​Ako v minulosti tento "počarbaný" spevák prezradil, svoje prvé tetovanie si dal urobiť ako 21-ročný po mrazivej udalosti z americkej histórie. Jeho ľavý biceps odvtedy zdobí holubica, známy symbol mieru. "Bolo to päť dní po 9/11 (dátum teroristického útoku na newyorské dvojičky, pozn. red.). Mal som potrebu sa vyjadriť prostredníctvom tohto symbolu mieru na mojom tele," prezradil ešte v roku 2019 v magazíne People.​

Od renomovaného tatéra má večnú pamiatku v podobe srdca na jeho krku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Levine (@adamlevine)

Adam Levine je už 6 rokov šťastne ženatý s 32-ročnou namíbijskou modelkou Behati Prinsloo a vychovávajú spolu ich dve spoločné dcérky, 4-ročnú dcérku Dusty Rose a Gio Grace (3) a patria k jedným najstabilnejších párov svetového šoubiznisu.

Súvisiace články

Najčítanejšie