Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Okolo Vondráčkovej sa krúti ďalší muž! Majú podobný osud, spojí ich to?
Zdielať na

Okolo Vondráčkovej sa krúti ďalší muž! Majú podobný osud, spojí ich to?

Zdroj: instagram/ME

Sympatická česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková sa po rozvode s hokejistom Plekancom naplno venuje tvorbe hudobných klipov, v ktorých účinkuje a spieva, ale nakrútila už aj zopár filmov. Za niektorí získala už aj niekoľko ocenení v zahraničí, za niektoré ju kritika zvozila pod čiernu zem. Z toho si ale veľmi ťažkú hlavu nerobí, sťažuje sa skôr, že na domácej hudobnej scéne ju akosi prehliadajú a v mnohých rádiách nehrajú jej piesne.

Lucie Vondráčková sa nikdy nevzdáva, a hoci v rádiách pravidelne jej piesne nerotujú, na sociálnych sieťach si svoju tvorbu propaguje sama. V poslednej dobe rada nakrúcala viaceré klipy s mladými mužmi z radov spevákov či hercov. Najnovšie sa na fotografiách, ktoré zverejnila na sociálnej sieti, objavila s hercom známym aj z českého seriálu Slunečná, Milanom Enčevom. A to okamžite rozprúdilo špekulácie. 

Ktovie, či Lucii Vondráčkovú nezaujal tento herec svojím zaujímavým a neľahkým osudom. Podobne ako jej, ani Milanovi Enčevovi sa nevydarilo manželstvo. On sa ženil ale veľmi mladý a za manželku si vybral vraj celkom podivuhodnú ženu. Pochádzala z výrazne sociálne slabšej rodiny, kde údajne nebolo ani dostatok peňazí na jedlo. Kupoval im ho preto zo súcitu on a cítil sa pritom ako spasiteľ. Bol neskúsený, nemal ešte dvadsať, keď si ju vyhliadol a zamiloval sa hneď do nej. "Svoju prvú ženu Moniku som stretol na kamarátovej svadbe. Bola mladá, zanedbaná a ja som sa rozhodol, že ju ako rytier z tej rodiny, kde na ňu nikto nebol dobrý, zachránim," prezradil svojho času pre magazín Expres.cz.

Najnovší klip pridala Lucie len pred mesiacom:

Láskou očarený Enčev požiadal svoju "popolušku" o ruku a po svadbe ju priviedol do svojho domova, kde žil s matkou. Jeho očarenie netrvalo dlho, zakrátko sa spamätal a musel sa postaviť tvárou v tvár krutej realite. "Začala sa prejavovať veľmi zvláštne, dokonca ma raz aj uhryzla. Vtedy som to ešte nejako prehliadal," spovedá sa herec. Zlom nastal, keď sa im narodil dnes už dvadsaťročný syn. Po jeho narodení sa mu z pôrodnice manželka domov už nikdy nevrátila. A ani nejavila žiadny záujem o dieťa. Na výchovu novorodeného synčeka zostal ako rodič sám. "Vtedy mi veľmi pomohla moja mama. Už som dosť pracoval, sám by som to nikdy nezvládol," spomínal Milan. Táto ťažká situácia sa ale podpísala, žiaľ, aj na jeho zdraví.

Samotný herec si zo spájania s Luckou robí skôr žarty, no spoločných príspevkov má na Instagrame viacero:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Enčev (@milanencev)

Aj keď sa Enčev vyznačuje húževnatou povahou, psychicky svoju vtedajšiu situáciu nezvládal. Začal trpieť bolesťami hlavy, závratmi, zle sa mu dýchalo. Vďaka liečbe sa cíti lepšie, občas ho to ale ešte prepadne. "Začne sa mi odrazu točiť hlava, mám pocit, že padnem, prestávam dýchať a kontrolovať sa," prezradil herec. Stalo sa mu to aj keď hral Richarda III., čo ho vtedy veľmi vyľakalo. Svoje povolanie miluje, vždy túžil byť hercom aj keď herectvo neštudoval. Vyučil sa za čalunníka, ale mal dostatok mladíckej drzosti, aby požiadal o lekcie herectva takých hercov, ako Petr Haničinec a Radovan Lukavský. Akú rolu bude zohrávať v jeho živote Lucie Vondráčková, s ktorou sa teraz objavuje, zatiaľ jasné nie je, ale fanúšikovia oboch by im už lásku dopriali.

Súvisiace články

Najčítanejšie