Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľký deň u Ďurovčíkovcov! Na krst Janka sa vybrali do stredu Slovenska, synček bol rozkošný!
Zdielať na

Veľký deň u Ďurovčíkovcov! Na krst Janka sa vybrali do stredu Slovenska, synček bol rozkošný!

Archívna reportáž

Kvôli pandémii, ktorá trvá už celý jeden rok, sa v živote ľudí zmenilo mnoho vecí. Odhliadnuc od jej najzávažneších dopadov na zdravie a životy ľudí, ovplyvnila aj spoločenský a rodinný život mnohých ľudí a rodín po celom svete. Stopku dostali svadby, veľké oslavy, tradičné rodinné stretnutia počas sviatkov či posedenie s priateľmi v reštaurácii pri dobrom jedle. Opatrenia sa dotkli aj rodiny nášho azda najznámejšieho muzikálového režiséra, Jána Ďuročvíčka. Aj keď sa jeho synček narodil ešte v septembri 2020, kvôli neustále sa meniacim pandemickým opatreniam sa dočkali krstu v kostole až o pol roka neskôr.

Režisér Ján Ďurovčík a jeho manželka Barbora mohli konečne pokrstiť svojho prvorodeného synčeka, ktorý zdedil tradičné slovenské meno po slávnom oteckovi. Malý Janko dostal k významnému dňu aj špeciálnu košieľku a skutočne krásnu tortičku so zlatým zdobením.

Napriek tomu, že je Ján Ďurovčík rodák z Michaloviec a mamička Barbora pochádza z Bojníc, na krst malého Janka si zvolili romantické prostredie malebnej obce Kremnické Bane na strednom Slovensku. Rodičia malému chlapcovi vystrojili slávnostný krst v krásnom gotickom kostolíku z 13. storočia a po ňom nasledovala parádna veselica so zlatou tortou, na ktorej sa skveli doslova chutné malé topánočky a miniatúrny kočík s bábätkom.

Barbora si zahrala aj v jojkárskom seriáli Nový život, nakrúcanie však načas prerušila pre materské povinnosti:

"Náš pokrstený chlapček v strede Európy, v kostole Sv. Jána Krstiteľa. Tak to vyšlo aj v tejto ťažkej dobe, ale, samozrejme, s opatreniami, " napísala k fotografiám dojatá mama Barbora a nezabudla prípadným kritikom pripomenúť, že zúčastnení dodržali všetky prísne opatrenia. S priebehom krstu bola mamička spokojná a podľa jej slov dopadol presne podľa jej predstáv. Dôkazom sú fotografie krásneho zdobenia a stolovania v jarných farbách, pri ktorom sa mohli zúčastnení po dlhom čase opäť pozhovárať a zaspomínať na staré dobré časy.

​Avšak najväčšiu radosť urobila sledovateľom Barbora jednoznačne fotografiou tváričky malého Janka, ktorý je so svojimi žiarivými modrými očkami dokonalý mix oboch rodičov. Tí svoju lásku spečatili ešte v roku 2019 taktiež v nádhernom prostredí krásneho kaštieľa v Halíči. Nuž zdá sa, že známy režisér a jeho manželka majú na tie najkrajšie lokácie skrátka čuch.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie