Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tretie dieťatko na ceste! Krásna herečka sa pochválila nič netušiacim fanúšikom!
Zdielať na

Tretie dieťatko na ceste! Krásna herečka sa pochválila nič netušiacim fanúšikom!

Archívna reportáž

Krásnej herečke sa darí na všetkých frontoch. Nemá núdzu o silné filmové úlohy, venuje sa ušľachtilej práci v rôznych charitatívnych projektoch a doma čaká na Izraelčanku Gal Gadot dokonalá rodinka. So svojim manželom Jaronom vychovávajú dve rozkošné dcérky, s ktorými sa presťahovali z rodného Tel Avivu na slnečné Malibu. V Spojených štátoch amerických má totiž herečka väčšinu svojich filmových záväzkov, no zdá sa, že aj tie budú musieť ísť na schvíľu bokom. Fanúšikom totiž iba krátko po udeľovaní cien Zlatý glóbus 2021 prezradila zásadnú novinku v jej živote.

Izraelská herečka Gal Gadot je po tretíkrát v radostnom očakávaní. Šťastnú novinku oznámila svetu prostredníctvom sociálnej siete fotografiou, ktorá zachytáva nielen ju s ešte neviditeľným burškom, ale aj jej manžela Jarona a dve rozkošné dcérky Mayu a Almu.

Predstaviteľka komiksovej Wonder Woman oznámila radostnú správu iba deň po odovzdávaní cien Zlatý glóbus. Už na slávnostnom ceremoniáli 78. ročníka udeľovania prestížnych ocenení sa objavila v netradične voľných bielych šatách, no vďaka jej štíhlym nohám asi nikto z divákov nepredpokladal, že pod šatami ukrýva oblé bruško. Avšak o radosť z nového života rastúceho pod jej srdcom sa dvojnásobná mama rozhodla podeliť s fanúšikmi hneď na druhý deň.

Gal Gadot zahviezdila najmä ako predstaviteľka Wonderwoman v rovnomennej DC komiksovke:

"A je to tu zas," napísala stručný popis k fotografii, na ktorej sa okrem nej usmievajú od ucha k uchu všetci členovej jej podarenej rodinky. Realitný maklér z Tel Avivu Jaron Varsano stojí po boku úspešnej herečky dlhých dvanásť rokov a z ich lásky už vzišli dve dcérky, 9-ročná Alma a Maya (3). Silný vzťah k rodinným hodnotám určite plynie aj z rodinného prostredia krásnej Gal. Ako sa totiž sama v minulosti vyjadrila, narodila sa do silno veriacej židovskej rodiny v mestečku Rosh HaAyin neďaleko izraelského Tel Avivu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot)

Komentáre pod fotkou, z ktorej doslova srší šťastie a rodinná pohoda, zaplavili srdiečkové komentáre a vrúcne blahoželania. "Gratulujem, mamina," napísal pod fotku medzi prvými s pridaním množstva srdiečok aj jej kolega z filmu Liga spravodlivých, herec Jason Momoa. Pridali sa aj ďalšie známe tváre zo šoubiznisu ako napríklad herečka Kate Hudson či modelka Gisele Bundchen a mnohí iní. Rodinke herečky Gal Gadot to skutočne veľmi svedčí, a zdá sa, že krátka prestávka v rozbehnutej kariére jej žiadne vrásky na tvári nespôsobuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie