Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO vyzerá vážne! Tina a Separ odleteli na luxusnú spoločnú dovolenku do Dubaja!
Zdielať na

TOTO vyzerá vážne! Tina a Separ odleteli na luxusnú spoločnú dovolenku do Dubaja!

Archívna reportáž

Minulý rok v auguste dostali fanúšikovia sympatického manželského páru Tina a Separ poriadnu studenú sprchu. Speváčka a raper sa rozhodli ísť každý svojou cestou. Pritom len pár mesiacov predtým spoločne spievali o rodine a nezdalo sa, žeby sa nad ich láskou zmrákalo. Evidentne to ale naozaj nebolo také zlé, nakoľko dráma sa nekonala, rozchod prebehol priateľsky a rovnako blízki si ostali aj naďalej. A zdá sa, že aktuálne sú si ešte bližší.

Doba koronová spravila koniec mnohým párom, ktorým sa zrazu radikálne zmenil život. Mnohí zistili, že bez pravidelných únikov jednoducho nedokážu s tým druhým existovať. Ktovie, či bol toto jeden z dôvodov, prečo sa rozišli aj Martina (36) a Michael (34) Kmeťovci, no predsa sa tak stalo, a podľa vyjadrení rapera to bolo najmä z vôle speváčky. No v podstate už na druhý deň dávali svetu spoločnými fotkami najavo, že na ich vzájomnom priateľskom vzťahu sa nič nemení.

Nepochybne tým zásadným putom, ktoré bude Tinu a Separa už navždy spájať, je spoločná 6-ročná dcéra Tia Liliana, ale aj syn Leo z Tininho predchádzajúceho vzťahu s futbalistom Richardom Lásikom. V ostatných týždňoch pridala speváčka na Instagram spoločné fotky rodinky z oslavy narodenín oboch detí, no teraz smelo zverejnila ešte výraznejší dôkaz, že vo vzťahu so Separom panuje azda aj viac, ako len priateľská idylka.

Separ má za sebou ťažké obdobie boja s rakovinou:

​V instastories Tiny sa objavili videjká a fotky z lietadla a je zrejmé, že na dovolenku sa vybrala celá rodina. To by bolo úplne v poriadku, no v prípade rozídeného páru je rozhodne na mieste špekulácia, či to neznamená obnovenie lásky. Fanúšikovia toho sympatického páru by sa nepochybne nesmierne potešili, no v prvom rade by boli šťastné deti, ktoré svojich rodičov milujú. Po spoločnom týždni v Dubaji sa iste ukáže, či bude opäť ruka v ruke. "Zobral som gadže na výlet, tá šikana u nás mi už trochu lezie na hlavu," znel úprimný komentár Separa. 

V biznis triede je radosť letieť, zistila už aj 6-ročná Lilianka:

Instagram/Tina

​Už od odchodu si užívajú poriadny luxus, keď je podľa fotiek zrejmé, že zvolili absolútny luxus. Zábery rodinky sú totiž z biznis triedy lietadla katarských aerolínií, pričom letenky v tomto období vychádzajú na zhruba päťtisíc eur pre celú rodinku, no pokojne to môže byť aj o dvetisíc viac podľa toho, či je odlet z Viedne alebo z Budapešti. Hoci destináciu nemenovali, podľa fotiek pri obrovskom akváriu je zrejmé, že ide o známy hotel Atlantis na umelo vytvorenom polostrove v tvare palmy.

Lea fascinovalo mega akvárium:

Instagram/separ

​Izby v tomto hoteli vyjdu na týždeň štvorčlennú rodinku od "skromných" 2100 eur, až po šialených 42tisíc, pokiaľ ide o apartmán s "akváriovými" presklenými stenami pod hladinou mora, alebo priam nehoráznych 63tisíc, pokiaľ by išlo o penthouse s rozlohou 440 metrov štvorcových. Tak vysoko, ani hlboko asi Kmeťovci nezaťali, no aj tak sa ich dovolenka bude pohybovať v celkovej sume okolo 10tisíc eur. A to už by bola slušná investícia aj na druhé "medové týždne".

Súvisiace články

Najčítanejšie