Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tajomstvo, ktoré o Dare nikto netušil! Azda len Rytmus vedel, že TOTO je pre ňu v posteli NEMYSLITEĽNÉ!
Zdielať na

Tajomstvo, ktoré o Dare nikto netušil! Azda len Rytmus vedel, že TOTO je pre ňu v posteli NEMYSLITEĽNÉ!

Archívna reportáž

Dara Rolins si ide na vlne úspechu už pomaly 40 rokov. V našich končinách ide o pomerne neobvyklý úkaz, keď sa detská hviezda vypracovala na ešte väčšiu hviezdu medzi dospelými a jej popularita neklesá ani kúsok pred päťdesiatkou. Napokon, toľko by ale Dare ani náhodou nikto netipoval, postavu má ako 20-ročná fitnesska, tvár je zjavne tiež dobre pestovaná a šatníkom tromfne hocijakú pubertálnu influencerku. Ale možno je za obrovským úspechom Darinky z Dúbravky aj niečo viac.

Dara Rolins sa netají tým, že za jej úspechom je tvrdá drina. Speváčka maká na plné obrátky už štyri dekády a každá zarobená koruna je skutočne zaslúžená. Rovnako je to aj s jej fantastickou figúrou, za ktorú nevďačí hodinám v posilňovni či pri behu, ale tvrdej disciplíne pri stravovaní a milovanej joge. Jednoducho na čo sa raz Dara odhodlá, to platí.

Striktná v presvedčení je ale Dara vo viacerých sférach, nielen v kuchyni či pri práci. Najnovším priznaním poriadne prekvapila, lebo zrejme by nikto pri takom aktívnom človeku nečakal, že bude veriť aj na všelijaké povedačky.

Ľudia majú pocit, že o Dare vedia už všetko, ale stále má čím prekvapiť:

​Dara Rolins sa neostýchala priznať, čo má na sebe noc čo noc. "Nie, nespím nahá, najradšej mám pánske trenky alebo boxerky, plus tričko. Bielej, alebo svetlej farby," pootvorila Dara symbolicky dvere do svojej spálne a pomohla fantázii. Prekvapila ale informáciou, ktorá nasledovala - svetlé farby pyžama nespomenula bezdôvodne. "Nikdy nespím v čiernom. Niekde som raz čítala, že to neprospieva zdravému spánku. Vlastne ani neviem, kto to kedy povedal, ale idem si v tom už roky a preto ma v čiernej spať nikdy neuvidíte," prekvapila týmto zvláštnym presvedčením. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Škoda, že Dara nepridala informáciu, kde má toto jej presvedčenie pôvod - či je to ľudový zvyk súvisiaci s poverou napríklad pre podobenstvom s mŕtvym v rakve v čiernom obleku, alebo je za tým napríklad čínske umenie Feng Šuej, ktoré pracuje aj s farbami. Podľa komentára Lukáša Kimličku sa ale zdá, žeby to predsa len mohol byť ten prvý prípad. "Mne babka tiež vždy hovorila, že čierne pyžamo v žiadnom prípade a babky majú vždy pravdu," napísal veselo, no každý vie, že so starými matkami sa neradno prieť, lebo platí to, čo napísal tento známy fotograf, vizážista a návrhár. A je takmer isté, že Dara už tento "poznatok" odovzdala dcérke Laure, a tak táto povera evidentne len tak ľahko nezmizne.

Súvisiace články

Najčítanejšie