Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tak TOTO fakt nečakal! Thomas Puskailer nevedel v živom vysielaní zastaviť slzy!
Zdielať na

Tak TOTO fakt nečakal! Thomas Puskailer nevedel v živom vysielaní zastaviť slzy!

Thomas Puskailer je už tri roky súčasťou tímu redaktorov televízie JOJ. Aj vďaka svojim pestrým kontaktom sa perfektne zaradil do tímu relácie Topstar a priniesol aj sériu skutočne jedinečných rozhovorov s hviezdami svetového formátu. A presne taký, aký sa Thomas zdá byť na prvý pohľad, je aj v skutočnosti. Nepochybne aj preto si zaslúžil skutočne poriadne prekvapenie.

Ak má niekto z jojkárov skutočne pestrú minulosť, je to jednoznačne Thomas Puskailer. Slovenským rodičom, ktorí v roku 1968 emigrovali z Československa do Kanady, sa Thomas narodil ako piate a posledné dieťa Puskailerovcov v Holandsku. Aj preto znie jeho celé meno Thomas Jan Benjamin. Vďaka presunom rodičov hovorí holandsky, nemecky, anglicky a slovensky, hoci tam je ešte stále na čom pracovať. No sú to aj jeho milé skomoleniny, prečo ho diváci Ranných novín a Topstaru majú radi. 

Prvýkrát dal o sebe v našich končinách Thomas vedieť v speváckej súťaži, kde sa v roku 2009 dostal až do finále. Hoci napokon nezvíťazil, vydal album a zo sveta šoubiznisu už neodišiel. Podarilo sa mu úspešne uchytiť aj v muzikáloch v rodnom Holandsku, ale aj u nás na Novej scéne, kde si zahral v muzikáloch Boyband, Ôsmy svetadiel, či Rómeo a Júlia. 

V novembri dojal pre zmenu Thomas kolegov, keď sa pochválil, že bude dvojnásobným otcom:

​Spevák, tanečník, choreograf, redaktor, moderátor, ekologicky zmýšľajúci človek, milujúci manžel krásnej tanečnice Abbie, skvelý otec synčeka Noaha a onedlho aj druhého prírastku. A ešte k tomu majiteľ najžiarivejšieho úsmevu v šoubiznise. Na Thomasovi len ťažko nájsť chybu, ešte aj postavu a tvár dostal do vienka dokonalé. Dokonca až tak, že nikto by mu netipoval, že práve oslavuje 40. narodeniny. Evidentne to nevedeli len tak prijať ani jeho kolegovia v Ranných novinách, ktorí mu pripravili úžasné prekvapenie.

Po odchode Soni Skoncovej a Saši Orviskej na materskú dostal Thomas šancu aj ako moderátor Topstaru:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Puskailer (@thomaspuskailer)

Nič netušiaci Thomas zrazu pozeral na dokrútku, kde mu blahoželali priatelia aj blízki, až v jednom momente spievala Happy birthday jeho manželka Abbie so synčekom. To už sa ale Thomasovi dávno kotúľali po lícach slzy ako hrachy. A ešte netušil, že Abbie s Noahom už práve vstupujú do štúdia aj s tortičkou. Od kolegov dostal darček presne podľa svojej chuti - ako veľký milovník Marveloviek si z krabice vytiahol Thanosovu rukavicu. "Ja nemám slov, som úplne dojatý z toho, čo všetko ste vybavili, všetky tie videá, to je neskutočné, ďakujem. Som rozbitý s láskou," zaklincoval krásnou skomoleninou uslzený Thomas. Všetko najlepšie želáme aj my!

Súvisiace články

Najčítanejšie