Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pomsta za Johnnyho, alebo kilá navyše?! Krásna herečka vraj pre TOTO prišla o rolu v pokračovaní trháku!
Zdielať na

Pomsta za Johnnyho, alebo kilá navyše?! Krásna herečka vraj pre TOTO prišla o rolu v pokračovaní trháku!

Archívna reportáž

Nepríjemný rozvod medzi Johnnym Deppom a Amber Heard s napätím sledovali fanúšikovia po celom svete, hoci na niektoré detaily sa zmohli azda iba tí so silnejším žalúdkom. Vo finále niekoľko rokov sa ťahajúceho rozvodu ťahal za kratší koniec práve slávny herec, ktorý nielenže prišiel o milióny, o ktoré sa so svojou ex súdil za porušenie mlčanlivosti, ale aj o prestížne herecké angažmá a dobrú povesť. Herečka z filmu Aquaman ho opísala ako drogovo závislého násilníka a opilca, a súd jej dal čiastočne za pravdu. Avšak zdá sa, že ani jej kariére posledné divoké roky príliš neprospeli, šepká sa, že prišla o jednu zo svojich najúspešnejších úloh.

Podľa informácií austrálskeho magazínu The Sausage Roll neprešla fyzickou skúškou na úlohu krásnej Mery v komiksovke Aquaman z dielne DC Comics, a tým pádom porušila dohodu zakotvenú zmluve. Či sa za jej zníženú kondíciou podpísal stres z nepríjemného rozvodu, alebo pretrvávajúci lockdown spôsobený pandémiou, nevedno. Zdroje spomínaného portálu však už hlásia horúcu kandidátku, taktiež známu herečku, ktorá by mohla Amber nahradiť.

Aj keď sa Amber Herad podarilo súdnou cestou dokázať, že ju jej exmanžel a slávny hollywoodsky herec Johnny Depp počas manželstva niekoľkokrát fyzicky napadol, na poli práce sa jej až tak nedarí. Hollywood je krutý, stačí pár kíl navyše a herečky sú mimo hru. V úlohe manželky hlavého hrdinu v komiksovke Aquaman má Amber údajne práve z tohto dôvodu nahradiť kráska zo seriálu Hry o tróny a predstaviteľka dračej matky Daenerys, britská herečka Emilia Clarke. Tá si po boku Jasona Momou zahrala už v spomínanom seriáli a tento tandem bol u divákov mimoriadne populárny.

Mnohí fanúšikovia si v úlohe Mery len ťažko  vedia predstaviť inú herečku ako Amber:

"Amber pribrala zopár kíl a nevyzerá najlepšie," prezradil nemenovaný zdroj pre spomínaný portál a dodal, že v Hollywoode je celkom bežné, že sa v zmluve nachádza klauzula, ktorá zväzuje herca byť v dobrej kondícií už pred prvou klapkou. Amber sa to však nepodarilo splniť, a zdá sa, že si tvorcovia jej aktuálnu figúru v ultra tesnom šupinatom kostýme podmanivej Mery nevedia úplne predstaviť.

Britka Emilia Clarke je zároveň miláčik publika medzi fanúšikmi fantasy, a to aj vďaka účinkovaniu v seriály Game of Thrones:

Avšak iný zdroj, priamo zo spoločnosti Warner Bros, ktorá za filmom stojí, tvrdí, že tieto reči "sa v žiadnom prípade nezakladajú na pravde." Pravdou však je, že tieto zvesti zatiaľ nepotvrdili zástupcovia ani jednej z herečiek, a taktiež mlčí aj spoločnosť Warner Bros a na otázky novinárov neodpovedá. Zato fanúšikovia filmu v tom už majú jasno, zmena v obsadení ich evidentne rozdelila na dva tábory, a kým niektorí zmenu uvítajú, iní tvrdia, že film už bez krásnej herečky už nebude tým, čím bol. No treba dodať, že proti Amber už pred časom spisovali fanúšikovia Deppa dokonca petíciu, kde tlačili na filmovú spoločnosť, aby ju z filmu Aquaman vyhodili.

"Amber Heard vyrazili z Aquamana. Dnes mám skvelý deň," napísal škodoradostne jeden z používateľov na Twitteri. "Podľa mňa sa Amber musí objaviť v ďalšom Aquamanovi," zastal sa zas herečky jeden z jej mnohých priaznivcov.  Nuž, zdá sa, nech už bude rozhodnutie kompetentných akékoľvek, isté je, že sa herečka aspoň na chvíľu ocitla v koži svojho bývalého, herca Johnnyho Deppa. Ten prišiel aj kvôli jej obvineniam nielen o kultovú úloha piráta Jacka Sparrowa, ale vyškrtli ho aj z pokračovania filmu Fantastické zvery 3. V ňom má v úlohe čarodejníka Gellerta Grindelwalda nahradiť Johnnyho dánsky herec Mads Mikkelsen.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie