Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Gang vykrádačov v dome českej herečky! Nepomohli ani psy, zlodeja vyrušila až ona!
Zdielať na

Gang vykrádačov v dome českej herečky! Nepomohli ani psy, zlodeja vyrušila až ona!

Archívna reportáž

Mama známeho herca Jakuba Prachařa, sympatická česká herečka Dana Batulková, má ešte aj dcéru Marianu. Práve s ňou nedávno vystúpila v známej talkšou. V niektorých prípadoch bola zrejmeveľmi rada, že na všetečné otázky nevyspytateľného moderátora nemusí odpovedať sama. Hlavný okruh sa točil hlavne okolo spoločného bývania s deťmi v Batulkovej dome na okraji Prahy, kam sa po rokoch osamostatnenia opäť vrátili. Herečka má z toho zmiešané pocity, ale aspoň z jedného dôvodu je rada, že nie je sama. Pred pár rokmi ju totiž navštívil v dome nevítaný hosť.

Dana Batulková (62) má okrem jej dvoch dospelých detí v dome aj troch psov. Dvoch svojich a jedného jej priniesol syn Jakub, keď sa mu zunoval. Ale ani tí ju nedokázali pred zlodejom uchrániť. "Bola taká aféra s gangom vykrádačov, tak sme mali doma tiež návštevu. To bolo ešte pred pandémiou," spomenula si v rozhovore s Krausom na nepríjemnú historku v súvislosti so psami, ktorí obvykle ako o život štekajú na cudzích len vonku pred plotom.

Zjavne celkom inak ale chápu prítomnosť človeka, ktorý je už vnútri. "Zlodeja tam pustili. Kto už je v dome, toho prijmú. Takže pán vstúpil dovnútra a oni si asi povedali, že to je návšteva. Takže ho nechali chodiť po dome, rozhadzovať veci a tak. Našťastie stihol len jednu izbu, pretože som prišla, ale tí psi ležali v pelechoch," porozprávala to dnes už ako veselú historku moderátorovi. Nič príjemné to ale vtedy nebolo.

Pozrite si, čo všetko prezradila Dana s dcérou v šou Jana Krausa:

Keď herečka prichádzala domov, bolo okolo siedmej hodiny večer, našťastie, nebola sama a hlasný rozhovor zlodeja vyrušil. "Utiekol oknom, prišla som s kamarátkou, tak počul, že sa rozprávame. Mal otvorené všetky východy z domu," opísala vtedajšiu nepríjemnú situáciu. Teraz, keď sa k nej vrátili bývať deti, je okrem psov takmer vždy niekto z nich doma. Jakub sa rozviedol a odišiel z domu, ktorý si dali postaviť s Agátou Hanychovou počas ich manželstva. Teraz nemá vlastné bývanie, ani s prácou to nie je ružové, a tak sa vrátil po rokoch k mame. Mariana (26) mala byt v prenájme a keďže od začiatku pandémie veľmi nezarába, nemá preto ani peniaze na jeho platenie. A riešenie bolo naporúdzi.

Mama s dcérou sú ako sestry:

Dana Batulková sa ukázala ako dobrá mama, keď s otvorenou náručou obe deti opäť prijala do domu. Každé má svoju zariadenú izbu, dokúpiť do jednej museli len televízor. Nezhodnú sa totiž vždy na programe, ktorý si pustí v spoločnej televízii v obývacej izbe niekto z nich. Aj na iné záležitosti majú rozdielny názor. "Niekedy sa hádajú a ja na to nie som zvyknutá, som z toho strašne nervózna. Už aby bolo teplo a mohla by som ísť na záhradu a tam sa schovať," posťažovala sa s úsmevom na tvári. Je rada, keď jej zavolá cez whatsapp s videom jej nevlastný vnuk Kryšpín, ktorého si veľmi obľúbila. Najradšej ale je, keď k nej príde spolu so sestrou Miou do domu. Jakub má dcéru v striedavej starostlivosti s Agátou, takže sa to stáva pomerne často. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie