Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najväčšie obavy princa Harryho sú vyzradené! V kráľovskom paláci nadšení rozhodne nebudú!
Zdielať na

Najväčšie obavy princa Harryho sú vyzradené! V kráľovskom paláci nadšení rozhodne nebudú!

Archívna reportáž

Dlhoočakávaný exkluzívny rozhovor vojvodov zo Sussexu so slávnou moderátorkou Oprah Winfrey sa nezadržateľne blíži. Týždeň pred jeho odvysielaním sa objavujú prvé upútavky, ktoré majú za úlohu prilákať čo najväčší počet divákov. V rozhovore sa Meghan a Harry chystajú odpovedať na priame otázky skúsenej moderátorky nanajvýš úprimne. Oprah sa pritom vyznačuje práve tým, že odpoveď vie získať presne mierenými otázkami na telo. Jednou z mnohých tém rozhovoru bolo aj prebiehajúce tehotenstvo vojvodkyne Meghan a práve reakciou princa Harryho chcú tvorcovia pripraviť divákov na poriadne dojemné momenty.

Už 7. marca 2021 si budú môcť v rozhovore na americkej stanici CBS milióny divákov po celom svete vypočuť pohľad vojvodov zo Sussexu na udalosti spred roka, keď sa rozhodli opustiť kráľovský dvor a začať nový život za oceánom. Spovedať ich bude ikonická moderátorka Oprah Winfrey, ktorá v upútavke deklaruje, že žiadna téma nebude počas rozhovoru tabu a pár vypustí niekoľko šokujúcich informácií zo súkromia, aj zo zákulisia kráľovskej rodiny.

Rozhovor, ktorý Harry a Meghan poskytli slávnej moderátorskej hviezde a jednej z najvplyvnejších ľudí planéty vôbec, bude prvý tohto charakteru od ich odchodu z Británie. Preto majú z jeho obsahu obavy nielen priaznivci kráľovskej rodiny, ale aj jej samotní členovia. V jednom momente sa moderátorka dramaticky opýta Meghan: "Mlčala si, alebo si bola umlčaná?" V zábere sa vzápätí objaví Meghan, ako si s obavami hladí tehotenské bruško. Na jej odpoveď a tému ich debaty si však diváci ešte budú musieť pár dní počkať.

Upútavka na očakávané interview, ktoré CBS odvysiela už 7. marca 2021 je poriadne napínavá:

V ďalšom zábere sa objaví pár bok po boku a princ Harry drží pevne svojej polovičke ruku. "Moja najväčšia obava bola, že by sa história mohla zopakovať," povedal s pokorou v hlase budúci dvojnásobný otec, a azda tým narážal na potrat, ktorý Meghan v minulosti prekonala. Harry tiež spomenul paralelu s jeho matkou, princeznou Dianou, a rozhovorom, ktorý poskytla po rozvode s princom Charlesom iba krátko pred jej tragickou smrťou. "Je to dobrý pocit a som šťastný z toho, že o tom môžem hovoriť a tiež, že môžem sedieť po boku mojej manželky. Neviem si ani predstaviť, aké to muselo pre ňu (Dianu) byť, keď si týmto procesom musela pred rokmi prejsť sama," povedal Harry a prezradil, že ten krok bol pre oboch nesmierne ťažký, ale boli na to aspoň dvaja.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

Ako pred rokmi bol kráľovský dvor hore nohami zo škandalózneho 54-minútového rozhovoru princeznej z Walesu s novinárom Martinom Bashirom o jej vzťahu s princom Charlesom a dôvodoch rozpadu ich manželstva, tak je tomu aj dnes. Iba začiatkom februára 2021 totiž Buckinhamský palác oznámil, že pár vojvodov definitívne zbavuje všetkých povinností, Harryho vojenských hodností, ale aj výhod členstva kráľovskej rodiny.

Na správu z Buckinghamského paláca princ Harry zareagoval celkom svojsky. Vyhlásil totiž, že jeho život je o službe verejnosti, a môže tak konať aj bez oficiálneho požehnania svojej starej matky, Alžbety II. Tým si pohneval nielen Britov ctiacich monarchiu, ale aj vlastnú rodinu, s bratom Williamom na čele. A teraz to už bude len čerešnička na torte. "Povedali ste dosť šokujúce informácie," hovorí na záver v upútavke Oprah, a diváci sa už čoskoro budú môcť dozvedieť, čo tým myslela.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie