Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Zmluva Andyho Hryca s jeho synom Hugom! Wanda zverejnila dávne tajomstvo!
Zdielať na

Zmluva Andyho Hryca s jeho synom Hugom! Wanda zverejnila dávne tajomstvo!

Archívna reportáž

Posledný januárový deň tohto roku prišlo Slovensko o skvelého herca, výraznú osobnosť a úspešného podnikateľa, Andreja Hryca (†71). No ešte viac, ako jeho fanúšikov, zasiahla táto strata, pochopiteľne, jeho najbližších. Hoci bojoval od minuloročnej jari z ťažkou chorobou, predsa len každý vždy verí v zázrak. Žiaľ, nekonal sa.

Andy Hryc dokázal zahrať zloduchov ako málokto. Jeho mohutná postava, holá hlava a hromový hlas ho priam predurčovali na úlohy "hromotĺkov". Stihol ešte zažiariť aj vo veľkolepom jojkárskom seriáli Slovania, netušiac, že o pár mesiacov po nakrúcaní si vypočuje z úst lekárov krutý verdikt. A potom to už išlo rýchlo. Akútna leukémia opäť raz ukázala svoju smrtiacu silu, po Karlovi Gottovi vzala život aj Andymu Hrycovi.

Od začiatku stála pritom otcovi po boku azda najvýraznejšie jeho milujúca dcéra Wanda. Nepochybne nechcela opäť zažívať pocity, ktoré tvrdo zasiahli do života rodiny Hrycovcov tesne pred Vianocami roku 2008. Vtedy prišiel o život Wandin brat, jediný Andyho syn Hugo (†22). Len krátko predtým sa pritom dozvedel, že sa mu podarilo zvíťaziť nad rakovinou.

Smrť Andyho zarmútila celé Slovensko:

Otec a syn sú už spolu, ako sa zvykne hovoriť, ostala tu po nich nielen milujúca mama a manželka Veronika Hrycová, ale aj sestra a dcéra Wanda, ktorá sa so svojimi pocitmi rada delí aj s fanúšikmi. Tak, ako pred časom ukázala v rámci triedenia otcových vecí svetu milovanú otcovu šálku na kávu, teraz vytiahla ešte silnejšiu pamiatku. Zahŕňa oboch jej milovaných, ktorí spísali v roku 1998 dohodu. Vtedy 12-ročný Hugo otcovi sľuboval, že si zlepší známky na vysvedčení, odmenou mu mal byť počítač. Trest bol veľmi prísny, zahŕňal "odobratie práva na počítač, vreckové a pozeranie TV".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

"Čo myslíte, ako táto dohoda dopadla? Krv nie je voda a neslávne známe študijné výsledky môjho otca úspešne kopíroval počas svojho štúdia aj Hugo... Ale len do chvíle, kým nenastúpil na vysokú školu. Tam sa všetko zmenilo ako šibnutím čarovného prútika a z Huga sa stal vynikajúci študent," prezradila Wanda rozuzlenie zmluvnej dohody jej brata a otca. Priznala, že ona by bola rada podobných dohôd ušetrená. Má troch synov, no zatiaľ sa javí, že základná škola ich baví a možno sa im podarí vyhnúť "rodinnej tradícii" v podobe mizerného prospechu. Na druhej strane, ak po doštudovaní dostaví úspech, aký zaznamenal ich starý otec, na známkach až tak záležať nemusí. Zato podobná zmluva by bola ďalšou krásnou spomienkou do zbierky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie