Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lucie Bílá priznáva problémy! Skutočné pocity už radšej skrýva!
Zdielať na

Lucie Bílá priznáva problémy! Skutočné pocity už radšej skrýva!

Archívna reportáž

Česká spevácka hviezda slávi úspechy nielen ako speváčka, ale aj ako podnikateľka. Svoje zarobené peniaze z vystúpení a nahrávok Lucie Bílá vždy niekde investovala. Nakúpila bytové aj nebytové priestory, aby rozšírila svoje ďalšie možnosti zárobkov či aktivít. Vo svojej rodnej obci má nielen krásny veľký dom, ale kúpila si priestory bývalého kultúrneho domu a zriadila tam okrem stálej scény aj reštauráciu. Je tiež majiteľkou pražského divadla, ktoré nedávno zrekonštruovala a udržiava v chode. A darí sa jej aj v internetovom obchode spojenom s jej nadáciou.

Mnohonásobná držiteľka Zlatého slávika je veľmi odvážna a aktívna žena. Napriek svojej útlej drobnej postave má onedlho 55-ročná Lucie Bílá v istom smete silu ako obor. Je hybným motorom veľkého kolosu, pozostávajúceho nielen z hmotných statkov, ale aj množstva ľudí, ktorí zabezpečujú všetok servis. Cíti za nich veľkú zodpovednosť, a preto ani v súčasnosti, keď už dlhé mesiace je kvôli covidu spoločnosť paralyzovaná, vo svojej činnosti neustáva.

Síce by mohla "zaspať na vavrínoch", no vie, že nejde ani zďaleka len o ňu. "Nie som človek, ktorý by zostal sedieť a čakal, čo bude. V žiadnom prípade. Kto zostane, zamrzne. Ako v snehu. Ja som pripravená. Šťastie praje pripraveným, takže mám nádherne zrekonštruované divadlo a už teraz tam skúša trebárs pán Nárožný. Plánujeme veľké veci so Simonkou Stašovou alebo Dagmar Havlovou, a aj keď teraz vyzerám ako blázon, verte mi, že viem, čo robím," prezradila Lucie Bíla v Rádiožurnále podľa magazínu Sedmička.

Lucie bojuje aj v čase pandémie, dokonca otvorila na kratučkú chvíľu aj vynovené divadlo:

​Speváčka si uvedomuje veľkú zodpovednosť za všetko, čo obhospodaruje. "V kultúrnom dome mám kanceláriu, kde je osem pracovných miest. Normálna manufaktúra. Zarábala som tým na výplatu celému svojmu tímu, pretože mám obrovský tím a všetci sú na tom naozaj závislí. Keď nespievam a nemôžem spievať, používala som ruky," opísala Bíla situáciu, v ktorej sa ocitla. "Nie je to jednoduché a naivne si ľudia myslia, že som v pohode, že si môžem prestať dovoliť pracovať. To si nemôžem dovoliť. Naopak musím ešte viac pridať. Predala by som aj stoličku, na ktorej sedím, pokiaľ by to bolo potrebné, pre ľudí, ktorí sú na mne závislí," dopĺňa na vysvetlenie, čo všetko prežíva v súvislosti s riadením tímu. Doslova si na seba uplietla bič, ako sa ľudovo vraví, no na druhej strane dobrý pocit z toho, že vďaka nej funguje niekoľko ľudí, je na nezaplatenie.

Lucie robí dobrú vec aj cez vlastnoručne vyrábané šperky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Je až obdivuhodné, ako to Bílá zvláda a pritom sa navonok javí, že nestráca ani svoj povestný úsmev na tvári. "Nie som taká vysmiata, ako sa zdá, akurát sa už poznám, držím emócie za zubami. Zo svojej skúsenosti viem, že keď to pustím a nedržím to, potom to nezastavím, to sa proste rozbehne. To znamená, že mám vypnutú emočnú rovinu a idem tú pragmatickú," priznáva Lucie Bíla. Oporu má, našťastie, vo svojom partnerovi Radkovi, ktorý je zároveň aj jej ochranca, manažér, šofér a vlastne "chlapec pre všetko". Ale podporujú ju aj jej fanúšikovia a napokon, iste aj celý tím, ktorému velí. Lucie nezabúda ani na zdravotne postihnutých, či tých, ktorí sa ocitli v ťažkej situácii, pomáha im prostredníctvom svojej nadácie. Potrebné financie pre ňu zabezpečuje aj vďaka svojmu e-shopu, v ktorom predáva vlastnoručne robené šperky. Lucie zjavne pochopila, že sláva a zarobené milióny ju robia tak trochu zodpovednou aj voči spoločnosti a ide príkladom.

Súvisiace články

Najčítanejšie