Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aj Beňová sa zapojila do kritiky okolo Cibulkovej, TOTO si ale Ostrihoňová nedá za klobúk!
Zdielať na

Aj Beňová sa zapojila do kritiky okolo Cibulkovej, TOTO si ale Ostrihoňová nedá za klobúk!

Archívna reportáž

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, bývalá svetový štvorka v rebríčku WTA, 31-ročná Dominika Cibulková, má zvláštnu schopnosť vzbudzovať obrovské vášne. Tak, ako ju pri jej tenisových úspechoch milovalo celé Slovensko, tak ju teraz pomaly celé Slovensko nenávidí. Tenis už dohrala, no rada sa pochváli tým, čo si za zarobené milióny môže dopriať. To sa mnohým nepáči, tobôž v týchto ťažkých časoch.

Keby Dominika Cibulková ostala len pri kožuchoch a iných luxusných materiálnych statkoch, možno by jej to ľudia odpustili skôr, ako to, že v súčasnosti cestuje. Síce nespravila nič zakázané a až doteraz mohol na dovolenku vycestovať každý, kto na to má, ako aj spravili desaťtisíce Slovákov len za posledných pár mesiacov, vrátane mnohých celebrít, no Dominika ešte predtým spravila jeden prešľap - nechala sa neoprávnene zaočkovať.

Ako je zrejmé z diskusií na internete, ľuďom prekáža menej, keď sa nespotrebované vakcíny vyhodia, ako keď ich niekto dostane mimo poradia. Zo zverejnených zdrojov sa síce ukazuje, že takých ľudí boli tisíce, no Dominika Cibulková je verejne známa a pre svoj okázalý životný štýl neveľmi obľúbená, tak sa na jej hlavu zniesla najväčšia dávka kritiky. 

Názor na Dominiku veľmi nezlepšila ani jej snaha pomôcť v prvej línii:

​Mama 9-mesačného Jakubka je ale otvorený človek a k problému sa postavila čelom. Prijala pozvanie do diskusnej relácie verejnoprávnej televízie Silná zostava, hoci bolo zrejmé, že ju za jej dovolenkovanie nebudú chváliť. Zrejme ani ona však nečakala to, čo si musela najmä od standup komičky Simony Salátovej vypočuť. Dominika ale odišla "s hlavou vztýčenou", ako napísala na instagrame. "Je pravda, že mi občas došli slová k nemiestnym poloargumentom pani v zelenom a občas som sa cítila nie ako v intelektuálnej diskusnej relácii, ale ako v krčme tretej cenovej skupiny," neodpustila si Cibulkovú štipľavú poznámku.

Tento komentár zverejnila Cibulková v instastories:

Instagram/DC

​Hoci je z diskusií na internete zrejmé, že ľudia sa väčšinovo stotožňujú s ostrou kritikou Cibulkovej, aj na jej stranu postavili mnohí pripomínajúc, že nespravila nič nelegálne. Medzi nimi aj europoslankyňa Monika Beňová. Tá si vzala v príspevku na Instagrame na paškál evidentne moderátorku diskusnej relácie Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú. "Špeciálne nechápem, keď sú odporné ženy k ženám. Najmä tie, čo vlastne nič samé nedokázali, celý život žijú z rodičovských peňazí, za ktoré aj vyštudovali a potom robia chytré a tvária sa ako intelektuálky a etalón morálky," udrela tvrdo Beňová. No slová o tom, že Veronika nič nedokázala nie sú celkom pravdivé, nakoľko kariérne uspela evidentne veľmi dobre.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Ale ako v komentári Beňová dodala, nepáčilo sa jej, ako sa Ostrihoňová zachovala moderátorsky - "tú hysterku v zelenom tam nechala absolútne neprofesionálne onanovať," čo považuje ostrieľaná účastníčka diskusií za nemysliteľné. Na druhej strane treba dodať, že Beňová a Cibulková sú kamarátky, preto je obrana Dominiky pochopiteľná, čo sa aj nestalo po prvýkrát. Aj v tomto prípade je ale na ľuďoch, ako sa k tomu postavia.

Súvisiace články

Najčítanejšie