Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Všetko mohlo byť inak! Šokujúcu talkshow s Harrym a Meghan nemuseli vôbec odvysielať!
Zdielať na

Všetko mohlo byť inak! Šokujúcu talkshow s Harrym a Meghan nemuseli vôbec odvysielať!

Archívna reportáž

Bol to škandál po každej stránke. Nielen vzhľadom k obsahu a mnohým nie celkom pravdivým tvrdeniam, vynášaniu z kráľovskej rodiny, ale aj pre načasovanie. Mnohých znechutila skutočnosť, že rozhovor princa Harryho a Meghan so slávnou moderátorkou Oprah Winfrey v jej talkshow na americkej CBS, sa avizoval počas hospitalizácie princa Philipa (99). V jeho vysokom veku mohlo kedykoľvek dôjsť aj k tomu najhoršiemu, nemusel vydržať najmä operáciu srdca, ktorú musel podstúpiť. Našťastie sa to nestalo, no ako vyšlo najavo, predsa len by sa televízia zachovala eticky, ako tvrdia.

Publicistka a moderátorka rannej show na CBS, Gayle King, priateľka páru vojvodov, tvrdí, že Sussexovci mali s televíznou stanicou dohodu, že by sa talk show v prípade smrti Harryho starého otca odvysielala inokedy. No mnohí tomu nechcú uveriť, nakoľko vraj bolo jasné, že talkshow sa proste odvysiela za každých okolností. Išlo o milióny.

Keď sa situáciu, ak by princ Philip skonal, opýtali priamo CBS z denníka Mirror pár dní pred odvysielaním očakávanej talkshow, niekto z kompetentných vraj odpovedal: "CBS za reklamy v priebehu interview inkasovalo milióny dolárov. Šéfovia stanice sú si pritom dobre vedomí krehkého zdravotného stavu vojvodu. Loajalitu voči kráľovskej rodine necítia, niektorí sú toho názoru, že ju majú voči Meghan a Harrymu". Reklama na talkshow bola už spustená naplno, každodenne aj viackrát púšťali na televíznej stanici či kdekoľvek na internete ukážky z rozhovoru vojvodov, ktorý sľuboval šokujúce odhalenia z kráľovského dvora a rodiny.

V rozhovore zaznelo viacero silných vyjadrení:

​Podľa denníka Daily Mail moderátorka Gayle King v rozhovore pre rozhlasovú stanicu SiriusXM vysvetlila celú situáciu okolo odvysielania talk show v súvislosti so zhoršeným zdravotným stavom manžela britskej kráľovnej. "Rozhovor vznikol o niečo skôr, než princa Philipa previezli do nemocnice. A pokiaľ by sa mu, nedajbože, niečo stalo, rozhovor by sa v onen deň a čas neodvysielal," tvrdila. Ale samozrejme, dôkazy nepredložila, takže po odvysielaní už môže tvrdiť čokoľvek, aby zlepšila celkový dojem. Poslucháči rádia sa nedozvedeli, za aký dlhý čas plánovali talk show odvysielať v prípade toho najhoršieho scenára, keď by sa neodvysielala v pôvodnom čase.

​Ako všetci už dávno vedia, obavy sa nenaplnili. Princ Philip je už dokonca z nemocnice doma vo Windsorskom zámku, talkshow sa odvysielala. Horšie je to s odozvami na ňu. Čo všetko manželský pár vojvodov zo Sussexu narozprával zo súkromného života na kráľovskom dvore, vrátane nechutných obvinení kráľovskej rodiny, sa každodenne prepiera ako v médiách, tak aj na sociálnych sieťach. Najškandalóznejšie vyznelo obvinenie kráľovskej rodiny z rasizmu z úst Meghan, čo zdôraznila aj svojim dramatickým prejavom. Kráľovská rodina sa voči tomu jasne ohradila, ale Alžbeta II. v oficiálnom vyjadrení na sociálnej sieti diplomaticky podotkla, že obvinenie berie vážne a rodina to bude riešiť v súkromí.

Súvisiace články

Najčítanejšie