Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lela Ceterová podstúpila ďalšie úpravy vizáže! Tvár jej vylepšili naraz ŠTYRMI zákrokmi!
Zdielať na

Lela Ceterová podstúpila ďalšie úpravy vizáže! Tvár jej vylepšili naraz ŠTYRMI zákrokmi!

Archívna reportáž

Nedávno sa modelka a playmate Lela Ceterová (31), pochádzajúca zo Slovenska, snúbenica zápasníka MMA Karlosa Vémolu (35), nie je fanúšičkou prirodzenej krásy, to je zjavné na prvý pohľad. Aktuálne sa pochválila na hneď viacnásobnou zmenou vizáže.

Playmate a modelka Lela Ceterová podstúpila postupne viaceré kozmetické úpravy tváre na klinike estetickej medicíny. Určite ju to stálo nemálo peňazí, ale z toho si zrejme hlavu nerobí, nepochybne ju v týchto zákrokoch rád podporí aj snúbenec Karel Vémola, ktorý je upravenými kráskami priam posadnutý. Pre Lelu je dôležité, aby bol spokojný on, ona, ale aj jej sledovatelia na Instagrame. Obdivu sa okamžite dočkala aj v komentároch pod zverejnenými fotkami.

Na svojom instagramovom profile sa Lela pochválila, že sa zverila sa do rúk skúsených odborníkov renomovanej kliniky. Už predtým upravená pery si dala teraz upraviť na štýl "ikonické pery" podľa známej lekárky z tejto kliniky. "Neostalo ale len pritom, chcela som vyskúšať aj kontúrovanie sánky, výplň líc a botox do čela," netajila sa Lela a vymenovala dokonca aj konkrétne miesta, kde na jej tvári došlo ku kozmetickému zásahu. "Ani si neviete predstaviť, že koľko žien chodí na takéto úpravy a nikdy to na verejnosti nepriznajú, ale ja som opak," úprimne napísala Ceterová.

Pred takmer 8 rokmi vyzerala Lela takto, to už mala za sebou viacero úprav:

Plastické operácie berie Lela ako celkom bežnú vec, absolvovala ich už od rannej mladosti mnohokrát. Najskôr začala zväčšením pŕs, vraj sa jej chlapci, keď bola ešte v puberte, posmievali, že ich má "ako lentilky pod kobercom". Neskôr údajne kvôli problémom s dýchaním podstúpila operáciu nosa. "Niektoré ženy dávajú prednosť prirodzenosti a iné sa zas rady vylepšujú. Dnešné ženy sa neboja experimentovať, a keď im to pomôže, aby sa cítili lepšie, prečo si to nedopriať," vyslovila svoj názor pred časom aj v rozhovore s Krausom v jeho show. Na to, že nie je vyznávačkou prirodzenej krásy, napokon "zbalila" aj Karlosa Vémolu, ktorý sa už neraz vyjadril, že ženy s prirodzenou vizážou rád prenecháva iným mužom.

Ako na instagrame priznala, veľmi sa jej páči "ruský štýl" kozmetických úprav. A v tomto duchu sa dala upraviť aj teraz. "Ešte to mám opuchnuté, ale teším sa, aké to bude potom. Je skupina žien, čo celý život uznávajú prirodzenosť bez akýchkoľvek úprav a na druhej strane sú ženy, čo milujú mať upravený, vylepšený vzhľad prirodzene, alebo viac viditeľne. Skoro všade vo svete sa ženy dávajú vylepšovať a mne osobne sa veľmi páči ruský štýl kozmetických úprav," napísala a fakticky tým len potvrdila, že svoj názor na vizáž a kozmetické úpravy, aby napravili "nedokonalosť", nemení. Napokon, mnohí by ju zrejme už ani nespoznali, keby videli  jej pôvodnú podobu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie