Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tento prešľap už dobročinnosťou neodčiní! Cibulková dostala v parku POKUTU!
Zdielať na

Tento prešľap už dobročinnosťou neodčiní! Cibulková dostala v parku POKUTU!

Archívna reportáž

Až sa žiada povedať, že Dominika Cibulková nasadila imidž "bad girl". No skôr je pravdepodobné, že jej opäť raz ani nenapadlo, že si svojím správaním zarába na problém. V tomto prípade vyvrcholilo jej konanie zákrokom policajtov a následnou pokutou.

Prechádzky bez rúška, akoby sa nechumelilo, neoprávnené očkovanie a zvláštne výhovorky, a napokon ešte aj ignorácia tabúľ s celkom jasným odkazom - zákaz voľného pohybu psov. A to ju stálo nielen peniaze, ale tak trochu aj hanbu. O incidente informoval portál Pluska.sk.

Poslednú januárovú sobotu sa vybrala Dominika Cibulková s kamarátkou na prechádzku do Sadu Janka Kráľa na petržalskom brehu Dunaja. Vybehať tam vzala aj svojho jorkšíra. Ale to si vybrala zle.

Väčší škandál sa už dávno žiadnej celebrite nepodaril, ako Cibulkovej neoprávnené očkovanie:

​Sad Janka Kráľa totiž nie je určený na voľné venčenie, psíci tam síce majú povolený vstup, ale len na vôdzke. Cibulková ale nič také v ruke nedržala. Všimla si to hliadka mestskej polície a hviezda-nehviezda, boli neoblomní. Dominika vraj nereagovala na upozornenie práve najlepšie a možno aj preto napokon skončil tento stret pokutou. 

"Dominika Cibulková bola riešená za porušenie všeobecne záväzného nariadenia, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov," potvrdil pre Plusku hovorca bratislavskej mestskej polície Peter Pleva. O koľko eur je Dominika ľahšia už neprezradil, no maximálna výška blokovej pokuty za porušenie verejnozáväzného nariadenia je 30 eur. To Cibulkovú iste vôbec nezabolelo, ale hanba by mohla zabezpečiť, že nabudúce už tabule ignorovať nebude. K incidentu sa odmietla vyjadriť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie