Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nové prsia! Po boji s rakovinou dostane Michaela Kuklová implantáty, TOTO prezradila o ich veľkosti!
Zdielať na

Nové prsia! Po boji s rakovinou dostane Michaela Kuklová implantáty, TOTO prezradila o ich veľkosti!

Zdroj: Instagram/MK

Pre českú herečku Michaelu Kuklovú (52) bol minulý rok veľmi náročný. Prešla ťažkou životnou skúškou, keď jej ešte na začiatku roka lekári potvrdili zhubný nádor v prsníkoch. Následne sa rozhodla rozísť s partnerom a sústrediť sa len na náročnú liečbu, zahrňujúcu ožarovanie a mastektómiu, laicky povedané chirurgické odstránenie prsníkov. Napokon ale mal tento príbeh šťastný koniec po každej stránke.

Zdá sa, že v spočiatku veľmi dramatickom príbehu krásnej princeznej Jasnenky, teda Michaely Kuklovej, napokon všetko dopadlo dobre. V prvom rade porazila rakovinu, čo herečke okamžite vrátilo chuť do života. Obnovila vzťah s partnerom a stihla sa s ním aj zasnúbiť. Pravidelne cvičí, čo sa viditeľne prejavilo na jej postave. Posledný detail sú chýbajúce prsia, no aj to bude čoskoro vyriešené. 

V programe Showtime na Prime sa Michaela nebránila otázkam ani na tému veľkosti jej nových pŕs. Zatiaľ vraj netuší, akú veľkosť zvolí odborný lekár, na ktorého správne rozhodnutie sa spolieha. "On musí odhadnúť telo. Ja neviem, akú veľkosť znesiem a čo je pre mňa ideálne," myslí si v tomto smere nerozhodná herečka. Vie však už teraz, čo rozhodne bude nasledovať po operácii. "Plastický chirurg ma chce mať tri týždne po operácii v pokoji. Teraz to nebude tak, ako keď som šla na operáciu a potom som už na šiesty deň stála na javisku,“ zverila sa Kuklová so svojimi predchádzajúcimi nedobrými skúsenosťami.

Vypočujte si, čo Michaela porozprávala o svojom životepred pár mesiacmi Janovi Krausovi:

Michaela vysvetlila aj dôvod, prečo je nutné zachovať po plastickej operácii pokoj. "Teraz bude potrebné, aby sa ten implantát usadil, aby bol v pokoji, nevznikali tam nejaké hematómy, aby to bolo pekné a nič sa tam nepokazilo,“ zjednodušene, ale jasne opísala proces hojenia pŕs po zákroku plastického chirurga. Herečka sa teraz cíti dobre, testy sú v poriadku. "Ten strach príde, asi až nebudem brať hormonálnu liečbu. Z onkologického hľadiska človek nemôže povedať, že je zdravý. To nevie nikto, či tam nikde nedrieme tá bunka… Možno o desať, pätnásť rokov budem môcť povedať, že som zdravá, s pokorou, ale to je ešte strašne predčasné. V každom prípade, ja v to verím. A to je to podstatné," s istotou tvrdí táto smelá bojovníčka.

Michaela si váži a užíva každý nový deň:

V boji s chorobou Michaelu Kuklovú veľmi podporuje snúbenec Josef Wittner (40). S pochopením prijal minulý rok jej rozhodnutie rozísť sa s ním, ale vždy jej bol aj tak nablízku, aby v prípade potreby mohol pomôcť. Uvítal návrat Michaely k sebe po úspešnej liečbe. Možno práve to, že ukázala svoju pevnú vôľu a nebojácnosť, presvedčilo tohto bývalého zápasníka o tom, že ju chce aj za manželku. Minulý rok ju požiadal o ruku a možno ešte tento rok sa bude konať aj sobáš. Michaela, filmová princezná v rozprávkach sa možno dočká šťastného konca, ako to vždy v rozprávkach musí byť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie