Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rumia TÝMTO totálne dojala Moniku Bagárovú! A fanúšikov prekvapil aj ďalší detail!
Zdielať na

Rumia TÝMTO totálne dojala Moniku Bagárovú! A fanúšikov prekvapil aj ďalší detail!

Archívna reportáž

Česká speváčka Monika Bagárová (26) je materstvom nadšená. Miluje svoju dcérku Rumiu, ktorú má so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom (30), natoľko, že oslavuje pravidelne jej "mesačniny" od jej narodenia 27. mája 2020. Ale teraz dostala darček aj milujúca mamička Monika.

Pred pár dňami mala malá Rumia Muradova práve osem mesiacov a svojej mame, speváčke Monike Bagárovej, nečakane pripravila veľmi milé prekvapenie. Nahlas vyslovila jedno z najkrajšie znejúcich slov pre každú milujúcu matku - mama. Monika sa s touto novinkou ihneď pochválila vo videu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti.

Vo zverejnenom videu možno vidieť a počuť ako šťastná Monika povzbudzuje malú dcérku Rumiu, aby po nej zopakovala slovo mama. Po krátkom zaváhaní Rumia naozaj zreteľne vyslovila slovo mama, ktoré počula od svojej mamičky. Zrejme ešte nerozumie významu tohto slova, ale isté je, že zdedila dobrý sluch a hlas po tejto finalistke v československej speváckej súťaži. Tá zas zdedila hudobný talent po svojom otcovi, Josefovi Bagárovi, známom jazzovom kapelníkovi z Brna. "Plačem, láska moja," po vzhliadnutí tohto videa odkázal svojej roztomilej vnučke dojatý dedo.

Malá Rumia dostala nezvyčajné meno po uzbeckej starej mame svojho otca Makhmuda Muradova. Mach, ako prezývajú tohto úspešného zápasníka MMA, taktiež veľmi miluje svoju dcéru, ktorá sa na neho veľmi podobá. "Ďakujem veľmi všetkým z Česka, ktorí mi fandíte. A toto bola výhra pre moju dcéru," vyhlásil na dôkaz lásky k dcére v priamom prenose po poslednej výhre v ťažkom zápase. Nemôže byť s ňou tak často ako by chcel, pretože trénuje na zápasy a zápasí zväčša mimo územia Česka. O to vzácnejšie sú pre neho chvíle s malou Rumiou, keď je doma. Rád Monike priloži ruku k dielu pri starostlivosti o ich spoločnú dcérku, nebojí sa ju vraj ani prebaliť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Snáď každú peknú chvíľku s dcérkou Rumiou zaznamenáva šťastná mamička Monika na video či fotografie.Tie obratom zverejňuje na Instagrame, takže fanúšikovia nie sú o nič ukrátení, čo sa týka materstva a súkromia svojej obľúbenej speváčky. Najnovšie si všimli práve vo videjku s tým sladkým slovkom "mama", že Ruminke výrazne zosvetleli vlásky, čo je skutočne nečakané, keďže jej rodičia sú tmaví. Zrejme bábo ešte párkrát "zmení farbu", kým sa jej podoba dostane do finálnej verzie. V každom prípade je to rozkošné dievčatko, pre jej rodičov to najkrajšie na svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie