Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jennifer Aniston a Zuzana Čaputová?! Herečka našej prezidentke zložila poklonu!
Zdielať na

Jennifer Aniston a Zuzana Čaputová?! Herečka našej prezidentke zložila poklonu!

Archívna reportáž

Keď pred pár rokmi Slováci vo svete prezradili, odkiaľ sú, obvykle nasledovalo meno niektorého z našich hokejistov z NHL, či neskôr Petra Sagana, keď sa chceli cudzinci pochváliť, že niečo o Slovensku tušia. No situácia sa výrazne zmenila od ostatných prezidentských volieb. Svet registruje našu prezidentku viac, ako si myslíme. Aktuálne to dokázala aj hviezdna herečka Jennifer Aniston.

Hollywoodska hviezda Jennifer Aniston opäť raz dokázala, že nie je len majiteľkou dokonalého tela a peknej tváre. Vo svojich instastories zdieľala sériu fotografií svetových líderiek, spolu 24 premiérok a prezidentiek, aby dala jasne najavo svoj postoj k ženám v politike. 

Nepochybne ju k tomu motivovali sympatie k novej viceprezidentke USA Kamale Harris, ktorá sa teší obrovskej podpore, miestami dokonca snáď aj vyššej, ako má samotný prezident Joe Biden. Medzi 24 líderkami a ďalšími viacerými významnými osobnosťami sa zaskvela tvár, na ktorú reaguje okamžite každý Slovák - Zuzana Čaputová.

Pred nútenou kovidovou tvorivou pauzou stihla Aniston potešiť fanúšikov novým seriálom:

"Zatiaľ čo svet bol rozptyľovaný hlukom tých, ktorí zmene odolávajú, zmena aj tak nastala," napísala vnímavá herečka k sérii fotografií ženských politických líderiek sveta. "Dajte moc žene a zmeňte svet," burcuje Aniston k zmene, ktorá sa postupne na svete deje a ženy už dostávajú možnosť dostať sa aj na najvyššie pozície vo vedení štátov. To bolo len pred pár dekádami vo väčšine krajín v podstate nereálne, a doteraz sa nájdu režimy, kde to ešte dlho možné nebude.

Instagram/JA

​Prvá prezidentka v krajinách strednej Európy reprezentuje Slovensko dôstojne, hoci, ako sa hovorí, doma nie je nikto prorokom a stále sa nájde dosť Slovákov, ktorý pre Zuzanu Čaputovú nemajú pekné slovo. To už ale patrí k politike a vysokým funkciám. Faktom ale je, že svet si našu prezidentku všíma a podľa časopisu Forbes je aj v stovke najvplynejších žien, len o jednu priečku za Taylor Swift. No je vysoký predpoklad, že naša najvyššia predstaviteľka v ďalších rokoch bude v rebríčku stúpať, a azda aj v očiach Slovákov.

Súvisiace články

Najčítanejšie