Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Saša Orviská porodila v New Yorku! Bábo má jedinečné meno!
Zdielať na

Saša Orviská porodila v New Yorku! Bábo má jedinečné meno!

Archívna reportáž

Sympatická moderátorka televízneho Topstaru sa spolu s partnerom, úspešným slovenským hokejistom, už nevedeli dočkať ich prvého spoločného potomka. Už dvojnásobná mamička mala dostatok času všetko okolo pôrodu dokonale premyslieť a jasná voľba tak opäť padla na New York, mesto v ktorom porodila aj svoju prvorodenú dcérku Viktóriu.

Moderátorka Saša Orviská porodila vytúženého chlapčeka a spoločnosť jej okrem hrdého otecka, hokejistu Jara Janusa, robila aj prvorodená dcérka Viky. Tá radostnú správu aj oznámila rozkošnou fotografiou a hrdá mamička poslala do relácie Topstar exkluzívny videopozdrav priamo zo sály.

Maličké avokádo, ako ho nežne počas tehotenstva Saška s Jarom nazývali, sa narodilo 27. januára pár minút po 9. hodine ráno. Malému drobčekovi, z ktorého sa stal automaticky americký občan, vybrali rodičia celkom netradičné meno. Ich malý Jonatan sa narodil s mierami 51 centimetrov a 3 255 gramov a bude to podľa všetkého poriadny parketový lev. Svoju mamu nenechal počas uplynulých mesiacov poriadne ani vyspať a dával jej na vedomie svoju prítomnosť častými pohybmi.

Saša Orviská sa o seba príkladne starala aj v tehotenstve:

„Posielam pusy rovno zo sály, tak sa teším, že máme toto topstarovské bábätko a teším sa aj na to druhé,“ hovorí nadšená čerstvá mama vo videu priamo zo sály v jednej z newyorských pôrodníc, kde prebiehal pôrod sekciou. Z malého Jonatana je občan Spojených štátov amerických, rovnako ako aj jeho staršia sestra Viky. Napokon, Saša sa láskou k "Veľkému jablku" nikdy netajila. Vo videu tiež nezabudla pripomenúť aj druhý blížiaci sa príchod bábätka svojej kolegyne Soni Skoncovej.

Staršia dcéra Saši Orviskej, Viktória, si takto nežne privinula svojho mladšieho bračeka Jonatána:

Instagram/Alexandra Orviska

​Radostnú správu oznámila kolektívu kolegov z relácie Topstar dcérka Viky a pridala rozkošnú fotku, na ktorej nežne drží svojho mladšieho bračeka v náručí. Už teraz je jasné, že to bude veľký fešák, veď napokon, aj má byť po kom rovno z oboch strán. Avšak najdôležitejšie bude aby Jonatanko prosperoval a bol zdravý a buk. Čerstvým rodičom zo srdca gratulujeme!

Súvisiace články

Najčítanejšie